ما کالری غذاهای یک رستوران برگزیده را از ۱۳۰۰ به ۴۱۴ شکستیم.این غذای چینی نمونهای از این غذاهاست…
فراهم کردن مقدمات : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۸ دقیقه
مواد لازم :
یک فنجان آب گوشت یا مرغ
دو قاشق سوپخوری سس سویای کم نمک
یک قاشق سوپخوری زنجبیل خرد شده .
دو قاشق چایخوری سرکه ی برنج یا خرما
2 قاشق چایخوری شکر
2 قاشق چایخوری کنسانتره ذرت
2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
حدود ۱ کیلو سینه مرغ بدون پوست و استخوان ، ( به قسمتهای کوچکی بریده شود.)
2 عدد موسیر پوست کنده شده و قطعه شده.
2 فنجان برنج پخته شده و سرخ شده
1 بوته کلم بروکلی بخارپز شده
طرز تهیه :
۱ – در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
۲ – در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود ۶ دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.
۳ – در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بجوشد.
۴ – غذا آماده است و میتوانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.