امام علي(ع):هر كه نگاه خود را از حرام باز دارد دلش آرام خواهد شد.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی)

طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی)

طرز تهیه ی لوبیا سبز تند (غذای هندی)

مواد لازم :

 لوبیا سبز ( سر و دم آنها را زده و از وسط نصف کنید ) نیم کیلو
 زنجبیل تازه و پوست کنده به مقدار لازم
 سیر پوست کنده ده حبه
 آب  یک فنجان
 روغن گیاهی  ۴ قاشق سوپ خوری
زیره سه قاشق چای خوری
دانه گشنیز آسیاب شده دو قاشق چای خوری
گوجه فرنگی متوسط پوست کنده و خرد شده ۲ عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل آسیاب شده تازه به مقدار لازم
آب لیمو سه قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :
زنجبیل و سیر را در مخلوط کن ریخته و نصف فنجان آب به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید . روغن را در یک ماهیتابه سر گشاد روی حرارت ملایم داغ کنید . پس از اینکه داغ شد زیره ها را در روغن ریخته و نیم دقیقه در روغن سرخ کنید .

 

مخلوط زنجبیل و سیر را به آن بیفزائید و به مدت دو دقیقه در روغن تفت دهید . سپس دانه گشنیز را نیز به آن اضافه کنید و چند دقیقه در روغن سرخ کنید . گوجه های خرد شده را روی مواد سرخ شده ریخته و دو دقیقه بپزید و در همان حال با پشت قاشق گوجه ها را له کنید . لوبیا ، نمک و یک فنجان آب را به مواد اضافه کنید و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید تا لوبیا کاملا ترد شود . درب ظرف را برداشته ، روی آن آب لیمو و سپس فلفل فراوان بریزید و شعله را زیاد کنید تا آب خوراک بخار شود .
منبع : sooran.com

همچنین : بخوانید  طرز تهیه غذای رژیمی برای لاغر شدن