خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵

آشپزي

طرز تهیه غذای رژیمی برای لاغر شدن

طرز تهیه غذای رژیمی برای لاغر شدن

طرز تهیه غذای رژیمی برای لاغر شدن

طرز تهیه غذای رژیمی برای لاغر شدن

مواد لازم برای تهیه غذای رژیمی لاغری ۲ نفر :


 مواد لازم برای تهیه غذای رژیمی

 

طرز تهیه  غذای رژیمی لاغری :
ابتدا عدس را بشویید، با آب درون قابلمه بریزید و قابلمه را روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. اگر روی آن کف کرد با قاشق بگیرید. شعله‌ آن را کم کنید، نمک بزنید و بگذارید ۳۰ دقیقه بپزد تا نرم شود. نگذارید تمام آب عدس بخار شود.
 
حالا بلغور را درون ظرف بریزید و به‌ آن نمک بزنید. سپس آن را درون قابلمه عدس بریزید. اگر آب کم است می‌توانید اضافه کنید. با هم مخلوط کنید و ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید بپزد تا بلغور نرم شود و آب اضافی هم کم شود.
 
در همین حین روغن را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید سپس پیاز را درون روغن بریزید و ۱۵ ـ ۱۰ دقیقه بگذارید تا طلایی شود. سپس زیره را درون ظرف ریخته و کمی تفت دهید.
 وقتی عدس و بلغور پخته شد همه را درون ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.
 همه مواد را درون یک کاسه بریزید. دستان خود را کمی خیس کنید و ۵ ـ ۳ دقیقه مواد را ورز دهید. اگر مواد به دستتان می‌چسبد کمی دست خود را خیس کنید و اگر مواد به نظرتان خشک شده کمی آب به آن اضافه کنید. جعفری را نیز به مخلوط اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید. در نهایت مواد را به صورت کوفته به اندازه‌های دلخواه درون ظرف چیده و با جعفری غذای رژیمی خودرا تزیین کنید.
  چرا از عدس برای تهیه غذای رژیمی  لاغری استفاد کنیم
 عدس حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین (۲۶ درصد)‌، اسیدفولیک و فیبرهای محلول و نامحلول غذایی است. از ویتامین‌های موجود در عدس می‌توان به ویتامین‌های C و B اشاره کرد. فیبر محلول موجود در عدس همراه کلسترول باعث کاهش سطح کلسترول خون می‌شود. علاوه بر آن این فیبر موجب کاهش هضم و جذب کربوهیدرات‌ها می‌شود. بنابراین از تغییرات سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت جلوگیری می‌کند.

عدس به جلو راندن غذا در لوله گوارش سرعت می‌بخشد، بنابراین از یبوست جلوگیری می‌کند. از آنجا که فیبرهای نامحلول موجود در عدس قابل هضم نیستند و بدون تغییر از بدن دفع می‌شوند، بنابراین کالری اندکی را به بدن می‌رسانند و در عین حال قسمتی از حجم غذای رژیمی را به خود اختصاص می‌دهند. بنابراین این غذای رژیمی انتخاب خوبی برای افرادی که قصد لاغر شدن دارند به شمار می‌رود. همچنین به این ترتیب افرادی که قصد لاغر شدن دارند می‌توانند به علت پروتئین بالا، عدس را جایگزین گوشت قرمز کنند. بعلاوه عدس غذای مناسبی برای افرادی است که از رژیم‌های گیاهی استفاده می‌کنند.
 
هر پیمانه عدس (۱۹۸ گرم)‌ پخته شده و بدون نمک حاوی ۲۳۰ کالری، ۱۶ گرم فیبر و ۱۸ گرم پروتئین است. همچنین این مقدار عدس حاوی ۳۷ درصد آهن است که به غنی‌شدن ذخایر آهن بدن کمک می‌کند. مزیت آهن عدس نسبت به آهن موجود در گوشت این است که مجبور نیستید به همراه آهن، چربی و کالری بالایی دریافت کنید.
 
آهن هم در ساختار هموگلوبین که برای نقل و انتقال اکسیژن لازم است شرکت می‌کند و هم جزء کلیدی آنزیم‌هایی است که در تولید انرژی و سوخت و ساز نقش دارند.
 
عدس پخته نشده را در صورتی که در جای خشک، خنک و تاریک قرار دهید تا ۱۲ ماه قابل نگهداری است. از آنجا که انواع مختلف عدس زمان طبخ متفاوتی دارند، آنها را با هم مخلوط نکنید. عدس پخته شده را می‌توان تا ۳ روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد.

آموزش نحوه تهیه ی ترشی انار

آموزش نحوه تهیه ی ترشی انار

طرز تهیه :

تمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم تا روی مواد را بپوشاند. پس از یک ماه ترشی آماده مصرف است.

مواد لازم :

 گل کلم ریز خرد شده  200 گرم
انار دانه شده  سه عدد بزرگ
 فلفل کبابی تند  دو عدد
 فلفل شیرین چهار عدد
 ساقه کرفس ریز خرد شده دو پیمانه
گوجه مینیاتوری ۱۰ عدد
سیر خرد شده یک بوته
فلفل سیاه نکوبیده یک قاشق مرباخوری
نمک و سرکه سفید به میزان لازم
آب انار دو پیمانه

 

آموزش پخت آش آلو قرمز مخصوص روزهای سرد زمستان

طرز تهیه آش آلو قرمز مخصوص روزهای سرد

طرز تهیه آش آلو قرمز ,طرز تهیه آش آلو, آش آلو قرمز, مواد لازم برای آش آلو قرمز, آش مخصوص فصل سرما, نحوه پخت آش آلو قرمز, پخت آش آلو, نحوه پخت انواع آش, سایت آشپزی, آموزش آشپزی

مواد لازم آش آلو قرمز

:

سبزی آش = یک کیلوگرم

گوشت چرخ کرده = ۳۰۰ گرم

آلو قرمز = ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط = چهار عدد

لوبیا قرمز و عدس و بلغور گندم و برنج = هر کدام یک پیمانه

نعنا خشک = دو قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و روغن = به میزان لازم

طرز تهیه آش آلو قرمز:
دو عدد از پیازها را پس از خرد کردن داخل قابلمه‌ای به همراه روغن تفت می‌دهیم. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم. نمک و فلفل زده و در ظرف را گذاشته تا گوشت بپزد. سپس داخل تابه‌ای دو عدد پیاز باقی مانده را خلال کرده و به همراه مقداری روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود.پس از طلایی شدن نعنا خشک را افزوده و دو دقیقه دیگر هم تفت می‌دهیم.

مقداری از پیاز داغ و نعنا را برای تزیین کنار می‌گذاریم. لوبیا را که از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده‌ایم به همراه سه لیوان آب جوش به گوشت اضافه می‌کنیم. پس از نیم پز شدن لوبیا، عدس و بلغور را که از یک ساعت قبل خیسانده‌ایم به آن افزوده و صبر می‌کنیم تا حبوبات نیم‌پز شود. بعد برنج را افزوده تا به همراه بقیه حبوبات بپزد. سبزی آش را داخل قابلمه ریخته و پس از پنج دقیقه آلوها را می‌افزاییم و حرارت را کم می‌کنیم تا آش جا بیفتد. در آخر آش را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا و پیاز داغ تزیین می‌کنیم.

آش آلو قرمز در فصل سرما می‌تواند یکی از خوشمزه‌ترین آش‌ها باشد به شرطی که تا آلو قرمز در بازار هست آن را تهیه، هسته‌اش را جدا و در فریزر نگهداری کنید و در فصل سرد سال از آن استفاده نمایید.

آموزش تهیه شیره انگور به روش سنتی

آموزش تهیه شیره انگور به روش سنتی

در کل ایران نزدیک به ۱۰۰ نوع انگور کشت می‌شود. البته فکر نکنید که از هر نوع انگوری شیره می‌گیرند، خیر

در واقع انگورهایی که درشت و خیلی شیرین بوده و در موقع رشد کمتر آب خورده باشند- یعنی درختشان کمتر آبیاری شده باشد- به درد شیره‌ گرفتن می‌خورند.


تهیه شیره انگور به روش سنتی طرز تهیه شیره انگور , تهیه شیره انگور , نحوه درست کردن شیره انگور , روش سنتی درست کردن شیره انگور , نکاتی برای پخت شیره انگور , آشنایی با انواع شیره ها , آموزش آشپزی , سایت آشپزی

شیره
(گاش انگور) در گیلان، (دیو انگور) در مازندران،(انگور فرنگی) در استان مرکزی،(انگور عسگری) در اردبیل و اطراف تبریز و (انگور فخری و گزنه‌ای) در همدان کمتر به صورت عادی مصرف می‌شوند و دلیل تولید آنها، گرفتن شیره از این نوع انگورهاست.

شیره را امروزه به ۲ روش اصلی تهیه می‌کنند؛ شیوه سنتی و شیوه صنعتی.

روش تهیه:
بعد از شستن انگورها، آنها را له کرده و آب شان را می‌گیرند؛ سپس خاک سفید را به آن اضافه می‌کنند.

اما خاک سفید چیست؟
خاک سفید، خاکی است با ترکیب بالای املاح معدنی که در عطاری‌ها فروخته می‌شود. این نوع خاک در روستاهای اطراف ملایر استان همدان به مقدار زیاد یافت می‌شود.

خاک سفید را معمولا زیر آفتاب یا روی بخاری حرارت می‌دهند، سپس به آب انگور اضافه می‌کنند، چون خاک حرارت ندیده باعث گل‌ آلود شدن آب انگور می‌شود.

در ضمن ممکن است اگر خاک سفید را به آ‌ن اضافه نکنند، در موقع جوشاندن، آب انگور ترش شود و به اصطلاح نجس شود.

آب انگوری که به آن خاک سفید اضافه کرده‌اند را یک شب نگه می‌دارند، سپس به وسیله پارچه‌های مخصوص، آن را صاف کرده و خاک را از آن جدا می‌کنند. بعد آب انگور جدا شده از خاک را بعد از ۲ ساعت می‌جوشانند.

تولید کنندگان شیره سنتی معتقدند اگر آب انگور جدا شده از خاک سفید را از اول در ظرف‌های بزرگ “رویی”‌ بریزند و بجوشانند، آب انگور زودتر قوام می‌آید و زودتر به مرحله کش دار شدن می‌رسد و رنگ قهوه‌ای روشن و شفاف خواهد داشت.

اما اگر آب انگور جدا شده از خاک سفید را از اول در دیگ‌های “مسی” بریزند و در آنها بجوشانند، زمان بیشتری طول می‌کشد تا آ‌ب انگور قوام بیاید و کش دار شود و در نتیجه به‌خاطر جوشیدن زیاد، تیره‌رنگ می شود و محصول نهایی هم سفت‌تر خواهد بود.

نکته ۱:
شیره انگور ملایر، سفت و رنگ آن قهوه‌ای خیلی روشن است.
شیره انگور همدان شل‌تر، شیرین‌تر و پررنگ‌تر از شیره ملایر است.
شیره اردبیل شل‌تر و پررنگ‌تر از شیره همدان است.
شیره خرما هم، که به رنگ قهوه‌ای سوخته است و معمولا از شیره انگور اردبیل شل‌تر است.

نکته ۲:
شیره ای که در بازار به نام شیره کشمش عرضه می‌شود، درواقع همان شیره انگور است، ولی چون آذری ‌زبان‌ها به انگور عسگری (کشمش) می‌گویند، روی قوطی این نوع شیره به جای شیره انگور، شیره کشمش نوشته شده است.

طرز تهیه ی پیتزای پیک نیک

طرز تهیه ی پیتزای پیک نیک

طرز تهیه ی پیتزای پیک نیک

مواد لازم :

مواد لازم

طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده را بهمراه چاشنی ها در یک قابلمه تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود و آن را هم بزنید و تکه های گوشت را از هم جدا کنید . مخلوط گوشت را روی دستمال کاغذی قرار داده و به آن نمک بزنید و صبر کنید تا روغن و آب آن خارج شود . رول های مثلثی نان را از هم جدا کرده و در همان قابلمه روغنی قرار دهید . آنها را کنار هم قرار دهید تا به شکل نان پیتزا درآید . نیمی از سس پیتزا را روی خمیر بریزید .

 

مخلوط گوشت چرخ کرده را با قاشق روی سس بریزید . قارچ ، فلفل سبز و زیتون ها را روی گوشت بریزید . باقیمانده سس را روی مواد ریخته و در پایان روی سس را پنیر و پونه بریزید . قابلمه را روی یک توری روی زغال های گداخته قرار دهید . روی قابلمه را درپوش گذاشته و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را بپزید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود .

 

منبع : sooran.com

  • خرید ساعت مچی خرید پستی انواع مدل های بروز ساعت مچی های زنانه و دخترانه http://www.amazing.ir/1394/04/04/wristwatch-new/