مرد پارسی دروغ نگوید حتی بهنگام مرگ در جنگ (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

آشپزي

شکلات خرمایی؛ شیرینی بعد از افطار

طرز تهیه شکلات خرمـــایی , پخت شکلات خرمـــایی برای افطار

خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

مواد لازم :

خرمای بدون‌ هسته      یک پیمانه
بیسکویت مادر      یک بسته
گردو و پودر نارگیل      از هر کدام یک پیمانه
گلاب      سه قاشق غذاخوری
شکلات شیری (تخته‌ای سفید)      50 گرم

طرز تهیه :

خرما را با پودر بیسکویت و گردو خوب چرخ کنید. گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. شکلات تخته‌ای سفید را رنده‌کرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا کنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

نکته :

۱٫ به جای پودر نارگیل می‌توانید از کنجد استفاده کنید.

۲٫ اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید.

منبع : loghme.com

طرز تهیه دو غذای مقوی برای افطار

مواد مغذی,غذاهای مقوی

دو غذای مقوی برای افطار

ترجیحا بهتر است برای افطار غذاهای سبک و مقوی مصرف شود تا معده بعد از چندین ساعت گرسنگی با حجم زیاد غذا مواجه نشود.

امروز برای شما روزه داران عزیز دو دستور پخت غذا ویژه افطار بوده را آماده کرده ایم.

سوپ کلم :

برای تهیه این سوپ خوشمزه و پر ادویه به کلم،عدس قرمز، مرغ، هویج و گوجه فرنگی آبدار نیاز دارید.زمان آماده کردن مواد: ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مواد اولیه برای ۶ نفر:

    روغن : ۲ قاشق سوپ خوری
    پیاز خرد شده متوسط : ۱ پیمانه
    سیر قیمه قیمه شده : ۲ عدد
    هویج درشت خرد شده : ۱ پیمانه
    آب مرغ : ۶ پیمانه
    ریحان تازه خرد شده : ۱ قاشق سوپ خوری ( ۱ قاشق چای خوری ریحان خشک )
    کلم پیچ تازه خرد شده : ۴ پیمانه معادل ۲۲۵ گرم
    نمک : ۱٫۴ قاشق چای خوری
    فلفل سیاه : ۱٫۸ قاشق چای خوری
    گوجه فرنگی متوسط خرد شده  : ۱ عدد
    عدس قرمز  : ۱٫۲ پیمانه

طرز تهیه :

در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت متوسط قرار می دهیم.
پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای ۵ الی ۷ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گهگاه آن را هم می زنیم.
بعد آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم.
شعله را کم می کنیم و برای ۱۰ دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و ۱۰ دقیقه دیگر صبر می کنیم.
مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و ۵ الی ۱۰ دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد.

نکته : اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید.

خوراک لوبیا :

این خوراک پرادویه شامل لوبیا های مختلف و شکلات است حتماً آن را امتحان کنید.
زمان آماده کردن مواد: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۸ الی ۶ ساعت
مواد اولیه برای ۴ نفر :

    لوبیا چیتی : ۴۲۵ گرم
    لوبیا سفید پخته شده : ۴۲۵ گرم
    لوبیا قرمز پخته شده : ۴۲۵ گرم
    آب مرغ با مقداری نمک : ۱ پیمانه
    گوجه فرنگی خرد شده : ۴۰۰ گرم
    شکلات آب شده : ۳ قاشق سوپ خوری
    پودر چیلی : ۱ قاشق سوپ خوری
    خامه و پنیر چدار : اختیاری – به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

در یک ظرف ۴ لیتری لوبیاها، گوجه فرنگی، ادویه چیلی، آب مرغ و شکلات آب شده را ترکیب کرده و در آن را می گذاریم، روی حرارت کم برای ۶ الی ۸ ساعت قرار می دهیم و برای ۱ ساعت هم روی حرارت زیاد.
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن خامه و پنیر هم بریزید.

طرز تهیه نوشیدنی رژیمی برای افطار کسانی که می خواهند چاق نشوند

نوشیدنی رژیمی

اگر می خواهید در ماه رمضان چاق نشوید برای افطارتان از این نوشیدنی رژیمی استفاده کنید.

مواد لازم برای ۲نفر :
انبه پوست و ریز خرد شده : یک عدد
آب سرد : یک و نیم پیمانه
آب لیموی تازه : نصف قاشق مرباخوری
عسل : نصف قاشق مرباخوری
برش لیمو و برگ نعناع برای تزیین

طرز تهیه :

در مخلوط کن انبه و آب را با آب لیمو و عسل مخلوط کنید تا یکدست شود. نوشیدنی در لیوان حاوی یخ بریزید، سپس هر کدام را با برش های لیمو و برگ نعناع تزیین کنید.

منبع : khorasannews.com

طرز تهیه ی خوراک مرغ اسپانیایی

مرغ اسپانیاییhttp://www.campfa.ir

مواد لازم

ران مرغ (فقط قسمت پایین ران)

۸ تکه

نمک

۴/۱ ق.چ

فلفل سیاه

۴/۱ ق.چ

سیر ریز خرد شده یا پوره سیر آماده

۲ حبه یا ۱ ق.چ

روغن

۲ ق.چ

سس باربکیو

۴/۳ پیمانه

سس گوجه فرنگی

۴/۱ پیمانه

آب پرتقال یا آب

۴/۱ پیمانه

شکر

۲ ق.س

شربت قند نسبتا غلیظ

۲ ق.س

سس فلفل تند (در صورت تمایل)

کمی

طرز تهیه:

۱٫ پوست مرغ را گرفته و در سینی فر که با اندکی روغن چرب شده است بچینید. نمک و فلفل را روی آن پاشیده وبه مدت ۲۵ دقیقه در فر ۳۷۵با دمای درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.

۲٫ در این فاصله سس را تهیه کنید. در یک ماهیتابه متوسط، سیر را به مدت ۳۰ ثانیه در روغن زیتون داغ و روی حرارت متوسط بپزید. سس باربکیو، سس گوجه فرنگی، آب پرتقال، شکر و شربت -و در صورت تمایل سس فلفل تند- را اضافه کرده بهم بزنید تا تمام مواد داغ شده، چند جوش بزند.

۳٫ به کمک قلم موی آشپزی یا قاشق، سس را با احتیاط روی مرغها بمالید، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنید. مرغهای سس زده شده را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر یا زمانی که کاملا پخته شوند در فر ۱۸۰ درجه فارنهایت یا ۸۲ درجه سانتیگراد بپزید.باقیمانده سس را مجددا گرم کنید و هنگام سرو روی مرغها بدهید.

۴٫ این رانهای تنوری را میتوانید با غذاهایی چون برنج ساده، پوره سیب زمینی و یا انواع سبزیجات پخته سرو کنید.

عکس هایی از تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد

تزیین شله زرد,عکس تزیین شله زرد

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

 

 

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

درست کردن این ژله بسیار راحت بوده و زیبایی میز غذای تان را چندین برابر می کند.

 

من از ۶ بسته ژله استفاده کردم. زرد ، قرمز ، آبی ، سبز ، نارنجی ، بنفش ( با رنگهای کمتر هم میتونید درست کنید. با هر ترکیب رنگی قشنگ میشه. من امتحان کردم). هر بسته رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار آب هم بزنید تا کاملا حل بشه . من ۱ دقیقه توی مایکروفر گذاشتم. هر رنگ رو جداگونه توی ظرفهای مستطیل شکل ریختم و توی یخچال گذاشتم یه شب بمونه

 کف قالبتون رو پلاستیک رپ یا سلفون میذارید. مطابق تصویر. البته میتونید از هر قالبی که دوست دارید استفاده کنید. من اینبار از این قالب “لوف پن” استفاده کردم.

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

برای ساختن بیس سفید رنگ. ۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با ۱ لیوان شیر سرد مخلوط کنید. باید یه همچین مخلوط اسفنجی بدست بیاد.

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

۱ لیوان شیر جوش توش بریزید و روی بخار آب یا توی مایکرو فر ( ۱ دقیقه) قرار بدید تا کاملا حل بشه. حالا نصف قوطی شیر عسل رو توش بریزید و بعد از مخلوط شدن ، ۱ لیوان شیر سرد بهش اضافه کنید.

 

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

حالا ژله های رنگی رو از یخچال بیرون بیارید و با چاقو به شکل مکعب ببرید ( اصلا لازم نیست توی کار ظرافت به خرج بدید)

 

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

ژله ها رو تو هر مرحله با هم ترکیب کنید که رنگهای مشابه یه جا جمع نشه.
حالا همه ژله ها رو توی قالب بریزید. (دقت کنید که مهمه که مکعبهای همرنگ کنار هم نباشند)

 

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

حالا ژله بیس رو توی قالب بریزید ( اگه گرم باشه باعث میشه ژله های رنگی ذوب بشند و ژله بیس دیگه سفید نخواهد بود) یه تکون به ظرف بدید که هوای توش خارج بشه. و حبابی توی کار نداشته باشید.

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

من یک شب ژله ها رو درست کردم . فردا عصرش که برگشتم خونه گرفتار ساختن ژله شیر عسلی شدم و بعد که کار تموم شد گذاشتم شب توی یخچال موند و روز بعد، بعد از ظهر که از اداره برگشتم از یخچال درش آوردم! شما لازم نیست اینهمه صبور باشید. با ۴ – 5 ساعت هم کارتون راه میافته. ولی من توصیه میکنم که بعد از این همه زحمتی که کشیدید. یه شب دیگه هم دندون رو جیگر بذارید و تحمل کنید. اگه آدم شدیدا “خود مگیرکی” هستید ، میتونید توی قالب پیرکس بریزید که بتونید قیافه ژله رو همون موقع ببینید. در هر صورت توصیه میشه که شب توی یخچال بمونه!

از قالب در آوردنش مثل آب خوردنه! فقط کافیه ظرف مورد نظرتون رو بذارید روی قالب و برش گردونید و پلاستیک رپ رو جدا کنید! به همین سادگی!!! ببینید روی ژله من چه مامانی شده! کلی عشقش رو خوردم و دلم نمیومد ببرمش!

 

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک
حالا دیگه نوبت به بریدن میرسه. برای اینکه ژله به کف ظرف سرو تون نچسبه باید ظرف خیس باشه و برای اینکه برشهای تمیزی داشته باشید باید کارد خیس باشه.

 

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

مدل برشش اصلا مهم نیست چون از هر سمتی که برش بزنید اون شکل شیشه های رنگی شکسته رو حفظ میکنه. اسم این مدل ژله broken glass jello هستش و به فارسی “ژله خورده شیشه” یا “ژله موزائیکی ” (ویژه مهندسین عمران) ترجمه اش کردند.

طرز تهیه ژله بروکن گلاس، دسری آسان و شیک

ممکنه یه سوال تو ذهن بعضیها به وجود بیاد که…”اینهمه طعم ژله رو با هم ترکیب میکنیم ، بد مزه نمیشه؟”
جواب : ” نه نمیشه!”

منبع : cheftayebeh.ir

طرز تهیه ۶ شربت گیاهی تابستانی

شربت های تابستانی,روشهای تهیه شربت

با فرا رسیدن فصل تابستان بازار نوشیدنی‌های خنک داغ می‌شود و همه به تهیه و خرید این نوشیدنی‌ها روی می‌آورند و در این بین افرادی هستند که به دلیل اهمیت دادن به سلامت خود، نوشیدنی‌های گیاهی و خانگی را به نوشیدنی‌های صنعتی ترجیح می‌دهند.

بسیاری از این نوشابه‌های طبیعی وقتی به شیوه صحیح تهیه و مصرف می‌شود نه تنها مانند نوشابه‌های صنعتی سلامت بدن را تهدید نمی‌کند بلکه حتی خواص بسیار مفیدی دارد برای مثال برخی از آنها تقویت کننده، برخی آرام بخش و دسته ای نیز حتی تاثیر درمانی دارد.

طرز تهیه برخی از این نوشیدنی‌های گیاهی سالم و مفید که برای فصل گرم تابستان و پیشگیری از گرمازدگی نیز سودمند است، به شرح زیر است:

شربت ریحان
برای تهیه این نوشیدنی مقداری شربت آب قند رقیق را با دو فنجان برگ ریحان خرد شده مخلوط کنید، داخل ظرف درداری بریزید و به مدت یک ساعت در ظرف را ببندید. بعد از آن مایع را صاف کنید و سپس در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده نوشیدن شود.

شربت استوقودوس
برای تهیه این نوشیدنی سه قاشق گل تازه استوقودوس را به مقداری شربت آب قند رقیق اضافه کنید و پس از یک ساعت شربت را صاف و خنک کنید. شربت استوقودوس شما برای نوشیدن آماده است.

شربت نعناع
شربت نعناع را نیز می‌توانید مطابق با روش تهیه شربت استوقودوس تهیه کرده و پس از خنک شدن در یخچال مصرف کنید. برای تهیه این نوشیدنی استفاده از یک فنجان برگ تازه نعناع کافی است.

شربت گشنیز و فلفل سبز
برای تهیه این نوشیدنی خوش طعم و خنک کننده مقداری برگ گشنیز خرد شده را به همراه دو لیوان فلفل سبز ریز شده به شربت آب قند رقیق بیفزایید. پس از یک ساعت شربت را صاف کنید و بعد از خنک شدن می‌توانید آن را مصرف کنید.

شربت وانیل و بابونه
یک لیوان شکر را با یک چهارم لیوان گل‌های تازه بابونه به همراه مقداری وانیل با یک لیوان آب مخلوط کنید و در حرارت متوسط بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت یک ساعت به حال خود بگذارید و سپس آن را در شیشه تمیزی بریزید و به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا پس از آن آماده مصرف شود.

شربت لیمو و رزماری
ترکیبی از یک لیوان شکر را با ۵/۱قاشق غذاخوری رزماری خرد شده ، یک عدد پوست لیموی خلال شده با مقداری دلخواه آب بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن، شربت را از روی حرارت بردارید و بعد از یک ساعت که شربت به خوبی سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و پس از چند روز نوشیدنی ابتکاری شما آماده مصرف خواهد بود.

منبع : isna.ir

طرز تهیه بستنی لیمو و هندوانه رژیمی

طرز تهیه بستنی

تنها ۸۲ کالری و پر از ویتامین ث. یک لایه لیمو ترش و یک لایه هندوانه. تناسب لایه طعم ها آزاد است و می توانید بر اساس تنوع و میل خود مقدار آنها را کم و زیاد کنید.

 
مواد لازم برای ۱ نفر :
لایه هنوانه :
۲ کاسه هنوانه خرد شده و هسته گرفته شده.
یک چهارم فنجان شکر رژیمی.
یک چهارم فنجان آب.
یک چهارم فنجان نعناع خرد شده و تازه.
۱ قاشق غذا خوری آب لیموی تازه
۲ عدد پیاز متوسط خرد شده
۴ عدد سیر متوسط خرد شده
۱ قاشق غذا خوری آب لیموی تازه

 

 

لایه لیمو :
۶ قاشق غذا خوری شکر رژیمی.
نصف فنجان آب.
دو سوم فنجان آب لیموی تازه.
یک سون فنجان آب پرتقال طبیعی و تازه.
طرز تهیه :
برای تهیه لایه هنوانه آب و شکر را در یک ظرف بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار می دهیم و تا حل شده شکر در آب آن را به مدت ۳ دقیقه هم می زنیم.

سپس نعناع ها را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه آن را کنار می گذاریم. سپس مایع شکر را از صافی گذرانده و در یک کاسه دیگر می ریزیم.

هندوانه ها را در میکسر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم.

سپس هنوانه های میکس شده را به مخلوط شکر و نعناع اضافه کرده و آب لیمو را هم با آن مخلوط می کنیم.

سپس مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده و بعد از آن دوباره آن را هم زده و بطور مساوی داخل ۸ لیوان بستنی می ریزیم و در هر کدام از لیوان ها یک چوب بستنی گذاشته و آنها را به فریزر منتقل می کنیم.

برای تهیه بخش لیمویی، تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و خوب به هم می زنیم تا شکر در آب حل شود.

 سپس مایع را از صافی گذرانده و به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم. بعد از ۲ ساعت مایع لیمویی را به ظرف های بستنی هندوانه اضافه کرده و دوباره آنها را به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار می دهیم.

اینبار تا سرد است، نوش جان کنید!

 

 

 تعداد کالری : ۸۲ کالری

طرز تهیه کوکتل شش میوه یخی، مناسب روزهای گرم

 

, نوشیدنی فصل تابستان,طرز تهیه کوکتل میوه های یخی

این شربت مناسب برای روزهای گرم سال می باشد.

 

مواد لازم :

 آناناس     دو حلقه
 توت‌فرنگی     سه عدد
 موز     یک عدد
 پرتقال     دو اسلایس
 آب انبه     نصف پیمانه
یخ مکعبی    به میزان لازم
خامه    به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا سیب و آناناس را با مخلوط‌کن با هم میکس کرده و درون لیوان سرو می‌ریزیم.
توت‌فرنگی و موز را خرد کرده و درون لیوان می‌ریزیم.
از پرتقال دو پره جدا کرده و با نصف پیمانه آب انبه مخلوط کرده و به حالت پوره در می‌آوریم.
یخ را نیز خرد کرده و به نوشیدنی اضافه می‌کنیم.
در انتها با پرتقال و خامه روی آن را تزئین می‌کنیم.

طرز تهیه ی جوجه کبابی ژاپنی با برشهای کدو

طرز تهیه ی جوجه کباب ژاپنی با برشهای کدو

آشپزی,جوجه کباب

مواد لازم :

 گوشت ران مرغ بدون پوست      ۴۵۰ گرم
 روغن      ۲ قاشق سوپخوری
 سس سویا      ۲ قاشق سوپخوری
 آب لیموترش      ۳ قاشق سوپخوری
 شکر      ۳ قاشق مرباخوری
کدو     ۲ عدد
رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
روی پوست ران جوجه به فواصل یک سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریکه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازکی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و دو طرف مرغها را سرخ کنید , مخلوط سس سویا , شکر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها کاملا ببرید و با برشهای کدو سرخ شده سرو نمایید .
طرز تهیه برشهای کدو :
کدو را بصورت مورب خرد کنید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و کدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ کنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شکر را بیافزایید و بهم بزنید .