بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

طرز تهیه ی جوجه کبابی ژاپنی با برشهای کدو

طرز تهیه ی جوجه کباب ژاپنی با برشهای کدو

آشپزی,جوجه کباب

مواد لازم :

 گوشت ران مرغ بدون پوست      ۴۵۰ گرم
 روغن      ۲ قاشق سوپخوری
 سس سویا      ۲ قاشق سوپخوری
 آب لیموترش      ۳ قاشق سوپخوری
 شکر      ۳ قاشق مرباخوری
کدو     ۲ عدد
رب گوجه فرنگی     ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
روی پوست ران جوجه به فواصل یک سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریکه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازکی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و دو طرف مرغها را سرخ کنید , مخلوط سس سویا , شکر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها کاملا ببرید و با برشهای کدو سرخ شده سرو نمایید .
طرز تهیه برشهای کدو :
کدو را بصورت مورب خرد کنید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و کدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ کنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شکر را بیافزایید و بهم بزنید .

 

همچنین : بخوانید  کیک های عروسی 2015,کیک های عروسی جالب 94