هرچه اکنون هستیم محصول افکاری است که سابقاً داشته ایم و حالا داریم.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

تغذیه سالم

تاریخچه میرزا قاسمی | آموزش کامل طرز تهیه میرزا قاسمی

تاریخچه میرزا قاسمی | آموزش کامل طرز تهیه میرزا قاسمی

دستور تهیه میرزا قاسمی , فیلم تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی یکی از غذاهای خوشمزه و در عین حال پر طرفدار شمال کشورمان است. این غذا بیشتر در گیلان و مازندران پخت می شود اما در سراسر کشور هم تهیه می شود. میرزا قاسمی را هم می توان به عنوان وعده غذایی مصرف کرد و هم به عنوان پیش غذا می توان سرو کرد.

ادامه مطلب

غذاهایی برای لاغر شدن | سه ماده غذایی مناسب کاهش وزن

غذاهایی برای لاغر شدن | سه ماده غذایی مناسب کاهش وزن

  • لوبیا یکی از مواد غذایی برای کاهش وزن سریع

مواد غذایی مفید برای لاغر شدن ,مواد غذایی لاغر شدن , مواد غذایی که باعث لاغر شدن می شود

همانطور که می دانید لوبیا دارای فیبر بالایی است و به همین دلیل برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند بهترین گزینه است. زیرا به شما کمک می کند که احساس سیری داشته باشید و گرسنگی را کنترل کنید. لوبیا علاوه بر فیبر، دارای کالری کم است و پروتئین موردنیاز بدن را نیز تامین می کنند. خوردن لوبیا و حبوبات علاوه بر کاهش وزن مزایای دیگری نیز دارد از جمله کاهش فشار خون، کاهش کلسترول و کاهش خطر بیماری قلبی عروقی. سعی کنید لوبیا را در همبرگر خانگی، سوپ و سالاد استفاده کنید.

ادامه مطلب

دانستنی هایی درمورد تخم شربتی مواد مغذی

اطلاعاتی کامل در مورد خواص تخم شربتی گیاهی خودرو

خواص تخم شربتی , خواص تخم شربتی برای لاغری , خاصیت تخم شربتی

دانستنی هایی درمورد تخم شربتی مواد مغذی در هر صد گرم

تخم شربتی خواص تخم شربتی خواص تخم شربتی

برای لاغری خاصیت تخم شربتی خواص تخم شربتی برای لاغری و کاهش وزن

ادامه مطلب

این سبزی دشمن افسردگی است

گوجه فرنگی
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد مصرف گوجه فرنگی چند بار در هفته، احتمال ابتلا به افسردگی را کاهش می‌دهد.
 

به گزارش مهر، محققان با تحلیل اطلاعات سلامت روانی و عادت‌های غذایی یک هزار نفر از مردان و زنان ۷۰ سال و بالای آن به این نتیجه رسیدند که خوردن گوجه فرنگی از دو تا شش بار در هفته تا ۴۶ درصد احتمال ابتلا به افسردگی را کاهش می‌دهد.


 نتایج این تحقیقات در مقایسه با افرادی قرار گرفته که در هفته فقط یک بار گوجه فرنگی را در رژیم غذایی خود جای می‌دهند. نتایج این تحقیق نشان می‌دهد سایر میوه‌ها و سبزیجات از چنین مزیتی برخوردار نیستند.


به نظر می‌رسد خوردن غذاهای سالم چون کلم، هویچ، پیاز و کدو هیچ تأثیری در سلامت روانشناختی ندارد یا تأثیر آنها بسیار اندک است.


بالای ۲۰ درصد از افراد در مقاطعی از زندگی خود از افسردگی رنج می‌برند. این میزان زنان را دوبرابر بیشتر تحت تأثیر قرار می‌دهد. سالخوردگان بیشتر در معرض خطر افسردگی قرار دارند، چرا که وضع سلامت جسمانی آنها وخیم‌تر می‌شود، برای از دست دادن عزیزان خود غم بیشتری احساس می‌کنند و از سوی دیگر احساس تنهایی با آنها همراه است.

 گوجه فرنگی منبع غنی آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند انسان را در مقابل برخی بیماری‌ها محافظت کند.


گفته می‌شود که برخی از کشورهای مدیترانه‌ای بیشترین مصرف گوجه فرنگی را دارند.


یگ گروه از محققان چین و ژاپن به ریاست دکتر کایجان نیو از دانشگاه پزشکی تیان جین در چین گزارش‌های مقدماتی درباره این موضوع که آیا لیکوپن با کاهش استرس در ارتقای سلامت روانی و جسمانی تأثیرگذار است را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


نتایج این تحقیق در مجله اختلالات عاطفی منتشر شده و نشان می‌دهد که خوردن گوجه فرنگی دو تا شش بار در هفته احتمال ابتلا به افسردگی را نسبت به افرادی که کمتر از یک بار در هفته گوجه فرنگی مصرف می‌کنند تا ۴۶ درصد کاهش می‌دهد.

اگر می خواهید باهوش تر شوید این خوراکی ها یادتان نرود

غذایی که مصرف می کنیم تأثیر مستقیمی روی عملکرد مغز دارد، بنابراین با انتخاب مواد غذایی صحیح می توان قدرت مغز را افزایش داد، حافظه را تقویت کرد و ذهن را جوان نگاه داشت.

 

یک توصیه به یک رژیم متعادل غذایی معقولترین راه تجویز نکته های غذا خوردن سالم است اما برخی از غذاها تأثیرات قابل توجهی در مغز دارند که می توان آنها را غذای مغز نامگذاری کرد. این غذاها در سلامتی مغز به عنوان عضو مهمی از بدن که در کارکرد تمام اعضا نقش حیاتی دارد بسیار موثر است.

 

ماهی های چرب

اگر برای به خاطر آوردن این که امروز چه روزی است و یا یک ساعت پیش چه غذایی را به عنوان ناهار صرف کرده اید، باید به مصرف غذاهایی بپردازید که مغزتان را ارتقا بدهد، یکی از این غذاها ماهیهای چرب هستند.

اسیدهای چرب امگا -۳ که در ماه های چرب چون سالمون، ساردین و ماهی خال مخالی برای تمام بخشهای بدمان ارزشهای فوق العاده ای دارند و به نظر می رسد که مغز نیز از این قائده مستثنی نیست. تحقیقات دانشگاه کیوپیو در فنلاند نشان می دهد که خوردن ماهی های چرب برای سه بار در هفته خطر مشکلات مغزی را تا ۲۶ درصد کاهش داده و از زوال حافظه جلوگیری می کند.

 

برگهای سبز تیره

خوردن برگهای سبز تیره مثل اسفناج، کلم پیچ و بروکلی که سرشار از آنتی اکسیدانها از جمله ویتامین C و بتاکاروتن است برای سالم نگاه داشتن بدن و مغز بسیار ضروری است. این نوع سبزیجات منبع خوبی از اسیدفولیک هستند که می توانند به سرعت پردازش اطلاعات و به یادآورن خاطرات کمک کند.

نتایج تحقیقات منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی نشان می دهد که فولیک اسیدی که در این برگهای سبز سبزیجات یافت شده می تواند در مقابل بیماریهای شناختی در سالخوردگی موثر باشد.

 

تخم مرغ

زرده تخم مرغها نیروگاه های تغذیه ای هستند که در آنها ویتامینها و مواد معدنی ضروری برای عملکرد مغز وجود دارد. این ماده غذایی ارزان که می تواند کارکردهای مختلفی در غذای روزانه داشته باشد منبع خوبی برای آهن است که برای ایجاد سلولهای خونی قرمز که به مغز اکسیژن می رسانند ضروری هستند و کمک می کند که کارکرد ذهنی هوشمندانه باشد و شما هوشیار و متمرکز باشید.

تخم مرغها همچنین منبع خوبی از ویتامین B12 هستند ، ویتامینی که کمبود آن موجب زوال حافظه و پریشانی می شود. در این ماده غذایی همچنین ید وجود دارد که می تواند به تواناییهای کودکان در حل مسئله بیافزاید.

 

چای سبز

درحالی که مغز شما با ۸۰ درصد آب تشکیل شده، مرطوب نگاه داشتن آن برای کمک به عملکرد آن در بهترین سطح مورد انتظار حیات است. اگرچه ممکن است کمتر کسی طرفدار خوردن آب معمولی باشد اما جایگزین کردن آن با یک فنجان چای سبز می تواند مزیتهایی برای مغز داشته باشد.

نتایج یک تحقیق کره ای نشان می دهد که چای سبز می تواند به افزایش هوشیاری ذهن کمک کرده و حافظه را ارتقا دهد. محققان همچنین دریافتند که آنتی اکسیدانهایی که در چای سبز وجود دارد می تواند به حفظ مغز در مقابل خطر زوال مغز کمک کند.

 

شکلات

شاید تصور این که شکلات برای مغز مفید باشد شبیه یک آرزو به نظر برسد اما حقیقت این است که شکلات واقعا برای مغز موثر است و به باهوش شدن کمک می کند. درحالی که بعید به نظر می رسد که خوردن قالبهای شکلات شیری در افزایش نمره ضریب خوشی موثر باشد اما شکلات تلخ دارای مواد شیمیایی است که به واقع موجب ارتقای مغز می شود، موادی که از آنها با عنوان flavonoidها یاد شده و می تواند مهارتهای شناختی را ارتقا دهد.

محققان دریافتند که این flavonoidها موجب ایجاد عصبهای جدیدی در مغز می شوند و می توانند توانایی شکل گیری خاطرات جدید را بهبود بخشند. تحقیقات همچنین نشان می دهد که flavonoidها جریان خون به مغز را نیز بهبود می بخشد.

یک تحقیق از زنان بالغی که از نوشیدنیهای شکلاتی سرشار از flavonoidها استفاده کردند نشان می دهد که جریان خون آنها به مغزشان ظرف دوساعت پس از مصرف این نوشیدنی ها افزایش یافت و آنها توانستند کارهای ذهنی پیچیده تری انجام دهند.

سلامت انسانها همان چیزی است که آنها می خورند، بنابراین با درست خوردن می توان بهتر فکر کرد.