تنها ۸۲ کالری و پر از ویتامین ث. یک لایه لیمو ترش و یک لایه هندوانه. تناسب لایه طعم ها آزاد است و می توانید بر اساس تنوع و میل خود مقدار آنها را کم و زیاد کنید.
سپس نعناع ها را به آن اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه آن را کنار می گذاریم. سپس مایع شکر را از صافی گذرانده و در یک کاسه دیگر می ریزیم.
هندوانه ها را در میکسر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم.
سپس هنوانه های میکس شده را به مخلوط شکر و نعناع اضافه کرده و آب لیمو را هم با آن مخلوط می کنیم.
سپس مواد را به مدت یک ساعت در یخچال قرار داده و بعد از آن دوباره آن را هم زده و بطور مساوی داخل ۸ لیوان بستنی می ریزیم و در هر کدام از لیوان ها یک چوب بستنی گذاشته و آنها را به فریزر منتقل می کنیم.
سپس مایع را از صافی گذرانده و به مدت ۲ ساعت در یخچال می گذاریم. بعد از ۲ ساعت مایع لیمویی را به ظرف های بستنی هندوانه اضافه کرده و دوباره آنها را به مدت ۳ ساعت در فریزر قرار می دهیم.
اینبار تا سرد است، نوش جان کنید!