در یک ظرف رنده پوست لیمو ترش , دو قاشق سوپخوری روغن زیتون و فلفل را مخلوط کنید.
مواد لازم :
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۲/۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
گوشت استیک قرمز ۴ عدد
فلفل قرمز دلمه ای ۲ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
فلفل قرمز ۲ عدد
سیر خرد شده ۲ حبه
لیمو ترش سبز
تعدادی برای سرو
طرز تهیه :
در یک ظرف رنده پوست لیمو ترش , دو قاشق سوپخوری روغن زیتون و فلفل را مخلوط کنید. استیک ها را در این سس بخوابانید . برای درست کردن پوره فلفل , ابتدا فلفل های دلمه ای را نصف کنید , تخم های آن را خارج کنید و با یک قلم مو, روغن زیتون روی آن بمالید و روی کباب پز قرار دهید تا پوست آن سیاه شود. به همین ترتیب پیاز را نیز کباب کنید وبعد از اینکه پیاز و فلفل ها خنک شد پوست آنها راگرفته , سپس فلفل های کبای , پیاز, فلفل قلمی قرمز , سیر ونمک را داخل مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در آید . آبلیمو و مقداری نمک به استیکها اضافه کنید و بلافاصله استیک ها را از سس خارج کنید و به مدت هشت تا ده دقیقه روی کباب پز قرار دهید تا پخته شود و با پوره فلفل سرو کنید. می توانید برای تزئین از رنده های پوست لیمو ترش و قاچ های لیمو استفاده کنید.