اتحادتان را در تمام زندگی حفظ کنید تا همیشه پایدار و سرافراز باشید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان)

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان)

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان)

مواد لازم :

طرز تهیه ی گالانتین مرغ(مرغ درسته بدون استخوان)

طرز تهیه:
مرغ را از شب قبل در نمک، فلفل و آبلیمو یا در آب نمک قرار دهید. از زیر گردن مرغ تا انتهای دم مرغ را چاک داده و گوشت‌های مرغ را از استخوان جدا کنید. مجددا داخل مرغ را با آبلیمو، نمک و فلفل مزه‌دار کرده و خلال بادام، خلال نارنج، برنج پخته، خلال پسته و خلال هویج را در داخل مرغ قرار دهید و مرغ را با نخ و سوزن بدوزید. سپس قسمت خارجی مرغ را زعفران و روغن مالیده کنار بگذارید.

در سینی فر کمی سیب درختی، کرفس، هویج و سبزیجات معطر و پیازچه قرار داده و مرغ زعفرانی را به همراه یک لیوان آب روی این مواد قرار دهید و به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت در طبقه وسط با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید. در این میان هر ۲۰ دقیقه یکبار به مرغ سر زده اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه کرده تا در نهایت رنگ مرغ طلایی شود.

منبع : sooran.com

همچنین : بخوانید  آموزش تهیه میگو پلو با قارچ