سعادت عادت است آنرا پرورش دهید.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

پزشکي و سلامت

چگونه دست های زیبا و جوان تری داشته باشیم؟

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowG0aRsPsox1T3.jpg

 

بخوانید و اجازه ندهید دست‌ها پرده از راز سن بردارند… اول از همه، این نکته مهم که آیا به دست‌هایتان توجه می‌کنید؟ دست‌ها همیشه در معرض دید هستند، با آنها تلفن همراه خود را نگه می‌دارید، با آدم‌ها دست می‌دهید، و قاشق و چنگال را تا انتهای غذا در دست می‌گیرید.

افراد زیادی را می‌شناسیم که از بهترین و حتی گران‌ترین محصولات بهداشتی برای پوست صورت خود استفاده می‌کنند اما از پوست دست خود غافل هستند. آنچه مطالعه خواهید کرد برخی مشکلات پوستی و اقدامات درمانی متعاقب آن است که پوست دست را مانند صورت هدف قرار می‌دهد.
لکه‌های قهوه‌ای
این‌ گونه لکه‌ها پیامد تابش نور آفتاب هستند. به همین دلیل تعداد این لکه‌ها در پشت دست بسیار بیشتر از داخل مچ است. لکه‌های تازه پیدا شده را می‌توان با کرم‌های روشن‌کننده موجود در داروخانه‌ها یا نسخه‌ای درمان کرد اما لکه‌های قدیمی و پایدار فقط به وسیله متخصصان پوست با بهره‌گیری از تکنولوژی جدید قابل برداشتن هستند. اگر لکه تیره باشد، لیزر می‌تواند رنگدانه را هدف قرار دهد.
پوست چروکیده
چروکیدگی پوست دست ناشی از نازک‌شدن لایه کلاژن است. برای تقویت کلاژن پوست، کرمی خریداری و استفاده کنید که حاوی رتینول یا اسیدهای آلفا هیدروکسی و البته اسید لاکتیک نیز باشد تا به نرمی بافت پوست دست نیز کمک کند. هنگامی که استفاده از کرم به‌تنهایی کفایت نمی‌کند، لایه‌برداری شیمیایی توصیه می‌شود که هم اثرات مخرب آفتاب و هم پوست مرده را برداشته و پوست جوان‌تر می‌شود.
دست‌های استخوانی با رگ‌های برجسته
این حالت نتیجه کاهش چربی زیرپوستی در اثر گذر زمان است. به دست کودکان نگاه کنید، دست‌های آنها به علت لایه چربی طبیعی زیر پوستی گوشتالو است؛ هنگامی که این چربی به مرور زمان از دست می‌رود، استخوان‌ها و رگ‌های خونی به وضوح دیده می‌شوند. در برخی موارد، درمان از طریق تزریق چربی خود بیمار- یا یک محصول حجم‌دهنده دیگر- انجام شده که می‌تواند حالت گوشتی بودن را احیا و استخوان‌ها و رگ‌ها را بپوشاند.
منبع:سیمرغ

 

سلامت روانی زنان به این ویتامین وابسته است

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowMQ4lX0sYcvDJ.jpg

 

متخصصان فرانسوی و آمریکایی در دو مطالعه جدید تاکید کردند که مصرف مقادیر کافی و مناسب ویتامین D نه تنها خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد بلکه همچنین تا حد زیادی به حفظ سلامت روانی زنان کمک می کند.

این گروه از متخصصان بهداشت روان و مغز و اعصاب به سرپرستی دکتر یلینا سلینین در مرکز پزشکی “VA” در شهر «مینی اپلیس» طی آزمایشات جدید دریافتند که کمبود ویتامین D در زنان سالمند و مسن تر موجب افزایش بروز ناتوانی ها و مشکلات ذهنی و روانی در این گروه سنی از زنان شده است.

به گزارش ایندیا اکسپرس، این یافته حاصل مطالعه و بررسی روی ۶۲۵۷ زن سالمندی است که سطح ویتامین D در بدن آنها طی یک بررسی آزمایشگاهی با عنوان «شکستگی و درمان استخوان ها» اندازه گیری شد. همچنین نتایج این بررسی ها در بیمارستان دانشگاه «انگرز» در فرانسه با اطلاعات مربوط به ۴۹۸ زن دیگر مقایسه و ارزیابی شد.

در این مطالعات تایید شد زنانی که در سنین سالمندی به آلزایمر مبتلا می شوند، سطح استاندارد ویتامین D در بدنشان به مراتب کمتر از زنانی است که به انواع دیگری از عارضه زوال عقل مبتلا هستند.

این یافته نشان می دهد که دریافت مقادیر بیشتر این ویتامین از طریق تماس با نورخورشید یا مصرف مکمل ها در بهبود سلامت روانی زنان تاثیر بسزایی دارد.

 

منبع:سیمرغ

باورهای غلط درباره یک سرطان زنانه

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowwOzVtQY59j9Q.jpg

 

در حدود ۴۰ درصد از خانم‌ ها در دوره‌ ای از زندگی توده‌ هایی را در پستان خود لمس می‌ کنند.

در اینجا با ۷ مورد از خطاهای رایج زنان درباره این سرطان آشنا می ‌شویم:

باورغلط اول: توده‌های پستانی تقریبا همیشه سرطان هستند

این عقیده نادرستی است که هر توده‌ ای در پستان به معنی وجود سرطان است. به گفته محققان انجمن سرطان آمریکا، اگر چه هر خانمی در پستان خود که احساس توده‌ داشت باید به فکر سرطان باشد تا عکس این موضوع ثابت شود، اما این نباید زنان را نگران کند. هر چه سن یک زن بیش تر باشد، احتمال بیش تری دارد تا یکی از ۷ تا ۸ نفری باشد که مبتلا به سرطان پستان می ‌شوند. همچنین احتمال بیشتری وجود دارد که توده ‌های پستانی در زنان سالمند و زنانی که به دوران یائسگی نزدیک می‌ شوند و یا یائسه شده‌ اند، سرطانی شوند.

وقتی یک توده پستانی سرطانی نباشد، به چه دلیل ممکن است ایجاد شده باشد؟ این توده‌ ها ممکن است کیست ‌هایی باشند که معمولا خطرناک نیستند، اما ممکن است رشد غیر سرطانی و غیر طبیعی سلول‌ ها باشد، نظیر فیبروآدنوما که کمتر شایع است و یا لخته ‌های خونی که موجب ایجاد توده می‌ شوند. همچنین این توده ‌های کاذب ممکن است در اثر تغییرات هورمونی ایجاد شوند که در واقع اصلا آن ها توده نیستند.

به هر حال دلیل توده‌ های پستانی هر چه باشد، نباید مورد غفلت واقع شود و باید از سوی پزشک اطمینان حاصل شود که خطرناک نیستند. گاهی لازم است معاینه جسمی از سوی پزشک صورت گرفته و گاهی نیاز به ماموگرافی و در برخی اوقات نیاز به سونوگرافی است. با انجام این آزمون‌ ها علت توده ‌های پستانی دقیقا مشخص خواهد شد.

باور غلط دوم: سرطان پستان همیشه همراه با توده ‌ای قابل لمس است

همیشه این ‌طور نیست. به گفته محققان دانشگاه لومباردی شهر جورج واشنگتن همیشه سرطان‌ های پستان با توده همراه نیستند. گاهی اوقات قبل از این که خانمی احساس توده در پستان خود داشته باشد، بعد از انجام ماموگرافی مشخص می ‌شود که او دچار سرطان پستان است. بسیاری از سرطان‌ ها هنگام آزمون‌ های غربالگری ماموگرافی تشخیص داده می‌ شوند.

باور غلط سوم: توده‌ های سرطانی با توده‌ های خوش ‌خیم تفاوت دارند

اگر این ‌طور فکر می ‌کنید بدانید که همیشه توده‌ های سرطانی متفاوت از توده‌ های خوش‌ خیم نیستند. توده‌ های سرطانی و توده‌ های غیر سرطانی یا همان خوش ‌خیم، ممکن است با یکدیگر اشتباه گرفته شوند. زنان غالبا فکر می ‌کنند وقتی توده‌ ای سرطانی باشد، آن را به صورت توده ‌ای سفت احساس می ‌کنند که به اطراف حرکت نمی‌ کند. این در حالی است که توده ‌های پستانی همچنین ممکن است نرم و متحرک باشند. بنابراین همیشه نمی ‌توان گفت که توده‌ های سفت، سرطانی و توده‌ های نرم، بی ‌خطر هستند.

کیست‌ ها در صورتی که عمقی باشند احساس سوزش ایجاد می‌ کنند. اما اگر این کیست‌ ها سطحی باشند غالبا نرم و گرد حس می ‌شوند. اگر توده‌ های پستانی عمقی باشند قادر هستند بافت پستان را به جلو برانند. گاهی توده‌ هایی که در لمس به نظر خوش‌ خیم و نرم و متحرک می ‌آیند می ‌توانند سرطان باشند. توده‌ هایی که با لمس آن ها زنان احساس خراش و سوزش داشته باشند معمولا خوش ‌خیم هستند و اما بهترین توصیه این است که اگر هنگام لمس هر احساسی داشتید باید مورد بررسی قرار بگیرید.

باور غلط چهارم: نباید نگران توده‌ های کوچک بود

این باور غلط است که نباید با لمس توده‌ های کوچک در پستان احساس نگرانی کرد. توده‌ های سرطان ‌ها می ‌توانند در زمان شروع بسیار کوچک باشند. اندازه یا سایز توده ‌های پستانی راه خوبی برای تصمیم ‌گیری در مورد بی‌ خطری یا سرطانی بودن توده ‌ها نیست. در برخی از زنان توده‌ های پستانی به اندازه ی یک نخود و در برخی دیگر اندازه ی این توده‌ ها حتی به حد یک گریپ ‌فروت هم می ‌رسد. با انجام ماموگرافی حتی توده‌ های بسیار کوچک مشخص می ‌شوند. وقتی زنان واقعا در پستان خود توده ‌ای را حس می ‌کنند اندازه ی آن ها معمولا کمتر از ۲٫۵ سانتی ‌متر قطر دارد یعنی چیزی به اندازه یک آلبالو.

باور غلط پنجم: مراجعه فوری ضروری نیست

این باور غلط را از ذهن خود دور کنید که با لمس توده نباید سریع به پزشک مراجعه کرد. مخصوصا اگر شما خانمی هستید که سن‌ تان کمی بالا رفته است به تأخیر انداختن مراجعه و پیگیری توده پستانی کار درستی نیست. هر توده‌ ای در پستان باید توسط پزشک مورد ارزیابی کامل قرار گیرد. گاهی پزشک توصیه می‌ کند که بعد از دوران قاعدگی برای بررسی بیشتر مراجعه کنند. ممکن است این توده نوعی کیست باشد و با قاعدگی و تغییرات هورمونی تغییر کند. زنانی که به سن یائسگی نزدیک می ‌شوند احتمال کمتری وجود دارد تا دچار تغییرات توده ناشی از تاثیرات هورمونی شوند، بنابراین نباید ارزیابی‌ های پستانی به تاخیر انداخته شود.

اما این سوال مطرح می ‌شود که چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

پزشکان توصیه می ‌کنند در هر سنی که هستید حتما حداکثر ۲ تا ۴ هفته بعد از لمس توده به پزشک مراجعه کنید. حتی بهتر است بلافاصله پس از لمس توده به پزشک مراجعه کنید. این پزشک است که زمان مراجعه بعدی را تعیین می ‌کند و زنان خود نباید در مورد آن تصمیم بگیرند. عده‌ای از زنان خود را با اطرافیان و آشنایان خود مقایسه می ‌کنند و به گمان این که توده پستانی آن ها هم ممکن است کیست باشد و برطرف می ‌شود به پزشک مراجعه نمی‌ کنند. در حالی که اگر توده‌ ای سرطانی باشد حتی یک هفته و یا یک ماه هم برای درمان ارزشمند است، مخصوصا اگر فرد جوان باشد.

باور غلط ششم: سرطان پستان همیشه ارثی است

این باور هم واقعیت مطلق ندارد. تنها ۵ تا ۱۰ درصد از سرطان‌ های پستان، ارثی است. اکثریت زنانی که دچار سرطان پستان می ‌شوند هیچ عامل خطری ندارند. پس این جمله هم واقعیت ندارد که اگر خانمی در خانواده‌ ای زندگی می‌ کرد که تاریخچه سرطان در آن وجود نداشت، توده‌ های پستانی هرگز سرطانی نخواهند شد.

باور غلط هفتم: در زنانی با داشتن تاریخچه کیست، توده‌ های پستانی سرطانی نیستند

همیشه این ‌طور نیست. برخی از زنان که سالیان زیاد در پستان خود کیست داشته ‌اند نباید تصور کنند که این کیست‌ ها نگران‌ کننده نخواهند شد، چرا که ممکن است کیست‌ ها هم دچار تغییراتی شده و به توده‌ های سرطانی تبدیل شوند.

همه خانم‌ ها باید توجه کنند که هر زمانی که در پستان ‌های خود توده‌ ای جدید یافتند باید فورا به پزشک مراجعه کنند تا نگرانی‌ های شان برطرف شود، چرا که ممکن است این توده از همان کیست ‌های قدیمی نباشد.

 

منبع:سلامت نیوز

چگونه بعد از ازدواج چاق نشویم؟

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowd8kgiN2Kq3E9.jpg

 

در آغاز زندگی مشترک با هم عهد می بندیم که همیشه در شادی ها و غم ها، و در فقر و غنا در کنار یکدیگر بمانیم و یار و همراه هم باشیم اما آیا برای افزایش وزن نیز عهد می بندیم؟

در اینجا به نکاتی اشاره کرده ایم که با رعایت آنها از چاقی بعد از ازدواج جلوگیری می شود:

مشکل زوجین

حتما شنیده اید که می گویند زن و شوهر پس از مدتی به هم شبیه می شوند ولی شباهت واقعی شاید از همان ناحیه شکم شروع می شود. وزن گرفتن پس از ازدواج مشکل عمومی زن و شوهرهای جوان است. طبق تحقیقات افزایش وزن در افراد متاهل نسبت به مجردها بیشتر است و هر چه پا به سن می گذارند وزن آنها بیشتر می شود اما چرا بعد از ازدواج چاق می شویم و برای مقابله با آن، چه می توان کرد؟ بقیه این متن را بخوانید تا از نظر کارشناسان در این رابطه آگاه شوید:

مشکل تغذیه: زوج های جوان همه چیز را تقسیم می کنند

تساوی در زندگی زناشویی بسیار زیباست اما نه وقتی که بر سر سفره غذا می نشینید. حجم عضلات در آقایان نسبت به خانم ها بیشتر است (حتی اگر زن و شوهر وزن یکسانی داشته باشند). بنابراین آقایان می توانند بدون آنکه بر وزن آنها افزوده شود کالری بیشتری مصرف کنند. عضلات بیشتر باعث می شود آقایان حتی وقتی که در حال استراحت هستند کالری بیشتری بسوزانند. یک مرد ۸۰ کیلویی با فعالیت متوسط می تواند روزانه ۳۰۵۰ کالری دریافت کند بدون آنکه به وزن او افزوده شود. در این حال، همسر او با وزن ۶۵ کیلویی و فعالیت متوسط فقط می تواند ۲۲۳۵ کالری مصرف کند.

راه حل برای تناسب اندام: با دقت به سایز خود توجه داشته باشید

از چند ترفند برای کاهش کالری وعده های غذایی استفاده کنید. قبل از آن که همسرتان برایتان غذا بکشد خودتان این کار را انجام دهید تا به اندازه بکشید. در ضمن بهتر است غذا را در آشپزخانه سرو کنید و به صورت دیس سر میز نیاورید. به این ترتیب، بعد از اتمام غذایتان دوباره وسوسه نمی شوید.

برای اینکه چشمتان نیز سیر شود دو برابر غذاهای کم کالری (مثل سبزیجات بخارپز) بکشید و نصف آن نیز کربوهیدرات (مثل برنج، سیب زمینی و ماکارونی) بریزید.

معضل به پیش … ادامه بده … او شما را دوست دارد در هر سایزی که باشید

این که تحقیقات نشان می دهد که هر چه از سال های زندگی مشترک می گذرد بر وزن زن و شوهر اضافه می شود تصادفی نیست. هر سالگرد ازدواجی که جشن می گیرید بر اطمینان شما نسبت به اینکه همسرتان شما را ترک نخواهد کرد می افزاید و با خود می گویید خوب چرا اینقدر به خودم سخت بگیرم و کم کم خودتان را ول می کنید و به خوردن ادامه می دهید و … ادامه می دهید و … ادامه می دهید … اینطورنیست؟

به این نکته توجه داشته باشید که با هر کیلو اضافه وزن چه چیزی را از دست می دهید. به عوارض آن بر زندگی زناشویی تان بیندیشید. اضافه وزن بر سلامت، تاثیر سوء دارد و از لحاظ ظاهر نیز خوشایند نیست. به علاوه، آینده را در نظر بگیرید. آیا نمی خواهید در دوران بازنشستگی به جای ناخوشی و دوا و درمان در کنار هم لذت ببرید.

یک حقیقت: سلیقه خانم ها و آقایان در غذا خوردن متفاوت است. آقایان معمولا غذاهای گوشتی را می پسندند و خانم ها اغلب شیرینی دوست دارند.

مشکل تغذیه: خارج از خانه غذا خوردن

تمایل ما انسان ها چنان است که وقتی خارج از خانه غذا سفارش می دهیم اغلب زیاده روی می کنیم که این مورد در خانه کمتر رخ می دهد.

تحقیقات حاکی از آن است که کسانی که در هفته بیش از ۳ بار خارج از خانه غذا می خورند در حدود ۳۲ درصد بیشتر نسبت به کسانی که فقط کمتر از یک بار در هفته بیرون غذا می خورند، کالری دریافت می کنند.

راه حل برای تناسب اندام: رستوران رفتن را محدودکرده و با دقت غذا سفارش دهید

فقط هفته ای یک بار به رستوران بروید و با دقت و حوصله غذا سفارش دهید. خیال دارید پیتزا سفارش دهید؟ پس یک سالاد با سس سبک هم در کنار آن سفارش دهید و خود را محدود به یک تکه با سبزیجات فراوان کنید.

مشکل تغذیه: آیا شما هم از آن زوج های خوره تلویزیون هستید؟

در این شلوغی وانفسای دنیای امروزی و گرفتاری های کار و بچه داری و … اصلا جای تعجب نیست اگر بیشتر زوجین عصرها یا آخر هفته ها روی کاناپه لم داده و به تماشای تلویزیون مشغول می شوند، اما بر اساس تحقیقات،افرادی که بیشتر از ۲ ساعت پای تلویزیون می نشینند احتمال افزایش وزنشان بیشتر بوده و به طور متوسط با مصرف ۱۵۰ کالری بیشتر در روز نسبت به افرادی که کمتر از یک ساعت تلویزیون تماشا می کنند، اضافه وزن خواهند داشت.

عادت های بد قدیمی را ترک کنید و یک عادت خوب سالم را شروع کنید. قبل از شام خود را مشغول فعالیتی کنید و همسر و فرزندانتان را نیز تا حد امکان ترغیب کنید. دوچرخه سواری کنید، بازی کنید؛ پیاده روی کنید یا اسکیت بازی کنید.

سپس بدون آنکه حواستان جای دیگری باشد در کنار هم غذا بخورید و بر طعم غذا و دور هم بودنتان تمرکز کنید. در آخر، با هم عهد ببندید که فقط در پشت میز غذاخوری غذا میل کنید (و به هیچ وجه جلوی تلویزیون و روی کاناپه غذا نخورید!) و تا آنجا که می توانید زمان تماشای تلویزیون را محدود کنید. هیچ عدد طلایی وجود ندارد اما در کل، سعی کنید در نهایت ۲ ساعت در روز پای تلویزیون بنشینید.

غذای دیگران شما را به هوس می اندازد

همسرتان تنها عامل تنگ شدن لباس هایتان نیست. در شرایط زیر به این چند نکته برای تحت کنترل درآوردن مقدار کالری دریافتی تان توجه کنید:

همکاران دست و دلباز: همیشه همراه خود میوه تازه یا هویج، لقمه پنیر کم چرب یا آب میوه داشته باشید تا بتوانید از شیرینی ها و شکلات های تعارفی همقطارتان بگذرید. به او بگویید که قصد دارید تغذیه سالم داشته باشید و تقاضا کنید که به شما تعارف نکند.

اسنک هایی که بچه ها را شاد می کند: اگر شما مسئول خرید هستید سعی کنید کمترین مقدار هله هوله را بخرید. در ضمن، مغذی ترین هایی را که در عین حال کم کالری هم باشند انتخاب کنید تا علاوه بر اینکه کودکتان را خوشحال می کنید و او را محروم نمی کنید، از خوراکی های مضر نیز اجتناب کرده باشید. به علاوه، اگر خودتان هم ناخنک زدید حداقل کالری چندانی دریافت نمی کنید.

مراقبت های مادرانه: مهم نیست در چه سنی باشید، مادرها همیشه احساس می کنند که باید به غذای بچه ها برسند. چنانچه مراقبت های مادرتان موجب اضافه وزن شما می شود با او هم صحبت شوید و توضیح دهید که چرا غذای سالم خوردن برای شما بسیار اهمیت دارد. این درخواست را به عنوان یک کمک از جانب او به خود مطرح کنید تا به این ترتیب او را ترغیب کنید از اصرار بر اینکه باید بشقاب خود را کاملا تمیز کنید دست بردارد.

 

منبع:سلامت نیوز

آنچه در مورد پوست کیوی نمی دانید

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowon0Pcr3YaXVo.jpg

 

ویتامین E یکی از ویتامین های محلول در چربی است. دلیل اهمیت این ویتامین خاصیت آنتی اکسیدانی آن می باشد که عبارتست از کاهش عوامل شیمیایی مخربی که در اثر استرس های فیزیولوژیکی و محیطی در بدن به وجود می آیند. روغن های گیاهی، مغزها و جوانه گندم از منابع غذایی ویتامین E به شمار می روند.

تحقیقات اخیر محققان فرانسوی نشان می دهد که دو میوه آووکادو و کیوی نیز سرشار از ویتامین E هستند. آووکادو  میوه ای روغنی است که به دلیل دارا بودن بسیاری از مواد مغذی به ویژه اسیدهای چرب مفید می تواند به عنوان یکی از اجزای سالاد سبزیجات ،به رژیم غذایی افزوده شود.

کیوی به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از مواد مغذی از جمله ویتامین C و فلاونوئیدهای مختلف اهمیت بسیار زیادی در تامین سلامت و پیشگیری از بیماری های مختلف دارد. بر اساس مطالعات اخیر از این پس کیوی به عنوان یکی از منابع ویتامین E نیز به شمار رفته و در پیشگیری از انواع سرطان ها نقش دارد.

نکته مهم این است که بخش عمده ویتامین E، در پوست کیوی موجود است، بنابراین توصیه می شود که این میوه را به خوبی شسته و با پوست مصرف نمایید

بخورید و جوانتر شوید

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowi42AadcegJ1V.jpg

 

اولین گام برای مقابله یا علایم بالا رفتن سن، رعایت رژیم غذایی است. در اینجا با برخی از بهترین مواد غذایی و فواید آن‌ها برای جوانی و سلامت آشنا می‌شوید. مصرف این خوراکی‌های معجزه آسا به شما کمک می‌کند، جوان‌تر و شاداب‌تر به نظر برسید و از نشانه‌ها و بیماریهای پیری دور بمانید.

– روغن زیتون :
از ایجاد چین و چروک پوست جلوگیری می‌کند.

 اگر می‌خواهید پوستی صاف داشته باشید یا از ایجاد چین و چروک بیشتر جلوگیری کنید، روغن زیتون مصرف کنید. رژیم‌های غذایی سرشار از روغن زیتون و سایر محصولات مدیترانه‌ای مثل میوه‌ها، سبزیجات، انواع مغز‌ها و بنشن و همین طور نان‌های غلات کامل در جلوگیری از پیری پوست موثرند.

_ مواد مفید دیگر :
مصرف بیشتر ویتامین C و امگا ۶، زرده تخم مرغ و گوشت گاو منابع خوبی از آن هستند و می‌توانند به جوان ماندن پوست کمک کنند. مواد موجود در پوست حبه‌های انگور هم خاصیت ضدچین و چروک پوست دارد.

۲ – تخمه آفتاب گردان :
سفید شدن مو را به تاخیر می‌اندازد
 سفید شدن مو، نشانه بالا رفتن سن است اما اغلب این مساله در سنین ۲۰سالگی آغاز می‌شود. البته بعضی افراد تا سنین ۴۰ سالگی هم موی سفید ندارند. علت سفید شدن مو، کم شدن میزان ملانین است که در برخی موارد در اثر کمبود مس به وجود می‌آید، بنابراین مصرف مواد غذایی که مس بالایی دارند، مانند تخمه آفتابگردان، می‌تواند مفید باشند.

_ مواد مفید دیگر :
خرچنگ، صدف و بادام هم سرشار از مس هستند. ویتامین B۶ موجود در غلات کامل و بسیاری از سبزیجات نیز تولید ملانین را افزایش می‌دهد.

۳ – ماهی‌های روغنی :
خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۶۰ درصد کاهش می‌دهد
مصرف ماهی‌های روغنی مانند ماهی آزاد، به طور چشمگیری از خطر ابتلا به سرطان پروستات می‌کاهد. براساس تحقیقات، در مردانی که بیش از یک بار در هفته ماهی می‌خورند، احتمال ابتلا به این بیماری حدود ۶۰ درصد کاهش پیدا می‌کند. دلیل این امر وجود امگا۳ در این ماهیهاست. حتی در مردانی که فقط یک تا سه بار در ماه از این نوع ماهی‌ها مصرف می‌کنند، در مقایسه با کسانی که اصلا ماهی نمی‌خورند، خطر ابتلا به سرطان پروستات تا ۳۶ درصد کاهش می‌یابد. حتی برخی پزشکان مدعی شده‌اند رعایت این رژیم غذایی، اثر وراثت را نیز در ایجاد سرطان پروستات به یک پنجم تقلیل می‌دهد.

_ مواد مفید دیگر :
خوردن سخت‌پوستان دریایی هم به دلیل داشتن امگا۳، بر پروستات اثر محافظتی دارد و از احتمال ابتلا به سرطان پروستات می‌کاهد.

۴ – سیب :
خطر ابتلا به سرطان را کم می‌کند
 خوردن مواد غذایی دارای « کرستین » بالا، خطر ابتلا به بعضی سرطان‌ها را کاهش می‌دهد. این ماده که در سیب و پیاز یافت می‌شود، ضدالتهاب بوده و دارای خاصیت آنتی اکسیدان است. از دوران بسیار دور سیب را میوه معجزه آسا می‌دانستند و مدعی بودند خوردن یک عدد آن در طول روز می‌تواند عمر بشر را طولانی کند.

_ مواد مفید دیگر :
رژیم‌های غذایی غنی از میوه و سبزیجات، خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها را کاهش می‌دهد. سبزیجاتی مانند گل کلم، کلم برگ و بروکلی نیز در محافظت در مقابل سرطان بسیار مفیدند.
 
۵ – ماهی آزاد (سالمون) :
باعث سلامت قلب می‌شود
 غذاهایی مانند ماهی آزاد که امگا۳ بالایی دارند خطر بروز حمله قلبی را کاهش می‌دهند، فشار خون، تری گلیسیرید و کلسترول را پایین می‌آورند و از تشکیل رسوب چربی در رگ‌ها جلوگیری می‌کنند. پس سعی کنید در هفته حداقل سه بار ماهی بخورید.

_  سایر فواید :
امگا۳ که در گردو، بذرکتان، دانه سویا، آووکادو و روغن زیتون هم وجود دارد، به کاهش التهاب کمک می‌کند و عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد.

۶ – جگر :
مو‌ها را پرپشت می‌کند
 در آمریکا، بیش از ۳۰ درصد از مردان زیر ۳۵ سال و ۲۵ درصد از زنان، ریزش مو دارند. متداول‌ترین علل ریزش مو وراثت، بیماری، رژیم غذایی نامناسب و استفاده از بعضی داروهاست. اما « بیوتین » که معمولا در فرآورده‌های سویا، جگر و تخم مرغ یافت می‌شود، می‌تواند به رویش مجدد مو‌ها کمک کند.
 
_ مواد مفید دیگر :
ترکیبات دارویی مولتی ویتامین ( به شکل قرص یا شربت ) که دارای مقدار کافی و مناسب ویتامین‌های A، B۳، B۵، B۶، B۱۲، C، E، کلسیم، منیزیوم و پتاسیم هستند، در جلوگیری از ریزش مو موثرند (هر دارویی را باید با تجویز و صلاحدید پزشکان استفاده کرد ).

۷ – بلوبری :
از ضعیف شدن حافظه جلوگیری می‌کند
ممکن است حتی در سنین ۲۰ سالگی، متوجه تغییراتی در حافظه‌تان شوید. بنابراین بهتر است همین حالا به فکر راه چاره باشید. خوردن بلوبری برای تقویت حافظه فوق العاده موثر است. بخصوص ترکیبات « آنتوسیانین » که باعث ایجاد رنگ تیره در این میوه می‌شود، بسیار مفید است.
 سایر فواید: آنتوسیانین می‌تواند از شما در برابر برخی سرطان‌ها و بیماری‌های وابسته به افزایش سن، محافظت کند.
۸ – فلفل‌های تند :
متابولیسم را افزایش می‌دهند
 با بالا رفتن سن، سرعت متابولیسم کند می‌شود. افزودن مقادیری ادویه تند به رژیم غذایی می‌تواند به سوخت و ساز بدن کمک کند. انواع فلفل‌های تند دارای ماده‌ای هستند که با افزایش ضربان قلب، سوزاندن کالری را تسریع می‌کنند و مانع از چاقی شما می‌شوند.

_ مواد مفید دیگر :
کافئین موجود در قهوه و چای سبز هم می‌تواند با افزایش ضربان قلب، بر متابولیسم بدن شما اثر بگذارد. برای جلوگیری از اختلال در خواب، اضطراب و معده درد به میزان مصرف کافئین دقت کنید و اثر آن را روی بدنتان آزمایش کنید. برای کسانی که به کافئین حساسند، حتی نوشیدن یک فنجان قهوه در روز هم می‌تواند زیاد باشد.
 
۹ – مواد پروتیینی و گوشت‌های کم‌چرب :
از ماهیچه‌ها محافظت می‌کنند
 یکی از مشکلات ناشی از افزایش سن، ضعف و تحلیل ماهیچه‌هاست که می‌تواند با خوردن پروتیین کافی، برطرف شود. پروتیین از آمینواسید‌ها تشکیل می‌شود که اجزای سازنده ماهیچه‌ها هستند، بنابراین مصرف پروتیین به مقدار لازم، به حفظ و بازسازی ماهیچه‌ها کمک می‌کند. بدون خوردن پروتیین کافی، هر چقدر هم که ورزش کنید، نخواهید توانست ماهیچه‌های خود را تقویت کنید. تخم مرغ، مرغ، ماهی و گوشت کم چرب منابع خوب پروتیین هستند.
 سایر فواید : پروتیین همچنین عامل موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن است و در تولید هورمون‌ها، پوست، مو، ناخن، خون و آنزیم‌ها نقش مهمی دارد.

۱۰ – آب :
به پوست آبرسانی می‌کند
 با بالا رفتن سن، پوست چربی کمتری تولید می‌کند و خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد. برای پیشگیری از خشکی پوست، نوشیدن آب فراوان و کم کردن مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار بسیار مهم است. چرا که نوشیدنی‌های حاوی کافئین خشکی پوست را افزایش می‌دهند. مقدار مایعات مورد نیاز هر شخص به عوامل مختلفی از جمله میزان فعالیت بدنی و نوع آب و هوا بستگی دارد. با این حال نوشیدن هشت لیوان آب در روز از سوی اکثریت پزشکان توصیه می‌شود.
 
_ مواد مفید دیگر :
استفاده از عسل به طور موضعی روی پوست، درمانی طبیعی برای خشکی پوست است. روغن نارگیل و کره کاکائو هم مرطوب کننده‌های خوبی هستند. بنابراین بهتر است از کرم‌های مرطوب کننده‌ای که حاوی این مواد هستند، استفاده کنید.
 
 ساختار این خوراکی‌های معجزه آسا
 همه مشکلات مربوط به افزایش سن مثل ضعف حافظه، عملکرد مغز، چروک شدن پوست و… ناشی از دو فرآیند اساسی در بدن است : التهاب و اکسیداسیون. بنابراین خوردن موادغذایی که خاصیت ضدالتهاب دارند و حاوی آنتی اکسیدان هستند، از شما در برابر این دو مساله محافظت می‌کنند. علاوه بر گنجاندن این نوع غذا‌ها در برنامه غذایی خود، باید حداقل پنج وعده در روز از انواع مختلف میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنید. مصرف این مواد غذایی، آنتی اکسیدان لازم برای مقابله با رادیکال‌های آزاد موجود در بدن را تامین می‌کند. همین رادیکال‌های آزاد هستند که باعث اکسیداسیون در بدن می‌شوند و اولین جرقه‌های ایجاد التهاب و سرطان را می‌زنند.

نکته‌ای درباره مکمل‌های غذایی
 بعضی از غذاهای مفیدی که به آن‌ها اشاره شد، حاوی ویتامین‌ها و مواد مغذی هستند که روند پیری را کند می‌کنند. مواد غذایی به تنهایی منابع بسیار خوبی برای تامین این مواد به شمار می‌روند اما افراد بسیاری مایلند از مکمل‌های غذایی هم استفاده کنند. بهتر است قبل از استفاده از هر مکمل غذایی جدید، با پزشک مشورت کنید. ممکن است بعضی از این مکمل‌ها به دلیل تداخل با دارو‌ها یا غذاهایی که مصرف می‌کنید، آثار زیانباری به دنبال داشته باشند. برای مثال چنانچه از داروهای رقیق کننده خون استفاده می‌کنید، باید از مصرف مکمل‌های روغن ماهی بپرهیزید زیرا اثر این نوع دارو‌ها را تشدید می‌کند. دقت کنید غذا‌ها و مکمل‌هایی که مصرف می‌کنید با هم تداخل نداشته باشند و مراقب اثرات احتمالی آن‌ها بر بدنتان باشید.
منبع:تبنا

۷ توصیه برای غذا خوردن در رستوران

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowSGWyOwYgaQkP.jpg

 

فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.

بعضی‌ها حتی از شنیدن اسم رستوران و غذا خوردن در بیرون از منزل وحشت دارند. یعنی تصور می‌کنند که غذا خوردن بیرون الزاماً آن‌ها را مسموم خواهد کرد. اما این‌طور نیست. تغذیه‌ی سالم داشتن به این معنی نیست که خود را از رستوران رفتن محروم کنید. برای این که در رستوران و بیرون از منزل هم بتوانید خوب غذا بخورید به این توصیه‌ها توجه کنید.
به دنبال غذای سالم باشید

فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید. افرادی که مراقب وزن ایده آل خود هستند از رفتن به رستوران خودداری می‌کنند. اما واقعیت این است که شما می‌توانید غذایتان را در رستوران میل کنید و در عین حال مراقب وزنتان نیز باشید. ادامه‌ی مطلب را مطالعه بفرمایید تا بگوییم چگونه!
انتخاب خوب شرط سلامتی

هر چه رستورانی که می‌روید شیک و خوب باشد کمتر پولتان را دور ریخته‌اید. اگر اهل رستوران‌های خارجی هستید توجه داشته باشید که به عنوان مثال رستوران‌های ایتالیایی دو یا سه برابر بیشتر از نیاز روزانه‌تان پروتئین و گلوسید به خوردتان می‌دهند. رستوران‌های ژاپنی، تایلندی، یونانی و هندی در مقایسه با رستوران‌های مکزیکی، چینی و یا ایتالیایی کمتر به تناسب اندامتان آسیب می‌زنند. به خاطر اینکه در این رستوران‌ها گوشت‌ها به صورت کباب شده سرو شده و غذاهای سرخ کردنی کمتر سرو می‌شوند. اگر طرفدار رستوران‌های ژاپنی و سوشی‌های معروف آن‌ها هستید سس سویای کم نمک سفارش دهید.
به واژه های داخل منو دقت کنید

غذای مفیدی به نام «ویژه»، «سفارشی»، «مخصوص» و غیره وجود ندارد. این واژه‌ها نشان می‌دهند که غذای تهیه شده با حجم بیشتری سرو می‌شود و بدتر اینکه سرشار از چربی و نمک است. در واقع برای اینکه غذا خوشمزه تر شود از نمک و چربی بیشتری استفاده کرده و با حجم زیادی سرو می‌کنند. برای همین توصیه می‌کنیم به این واژه‌ها اعتماد نکنید. بر عکس اگر در منویی واژه‌هایی مانند «کباب شده»، «بخار پز» و «تنوری» دیدید می‌توانید با خیال راحت‌تری انتخاب کنید. توصیه می‌کنیم قبل از سفارش غذا منو را با دقت بخوانید.
اگر طرفدار گوشت هستید

اگر جزو کشته مرده‌های گوشت باشید احتمالاً توجهی به سالاد نخواهید داشت. پس حتماً گوشت‌های کم چرب‌تر سفارش دهید. غذاهایی که با سینه‌ی مرغ تهیه می‌شوند بهتر از آن‌هایی هستند که با ران مرغ سرو می‌شوند. چون سینه‌ی مرغ کم چرب‌تر است. توجه داشته باشید که سینه‌ی مرغتان نیز بدون پوست باشد. باید بدانید که سینه‌ی مرغ به همراه پوست هشت گرم چربی بیشتری نسبت به سینه‌ی بدون پوست دارد.
با پیش غذای مناسب شروع کنید

پیش غذا را فراموش نکنید. سوپ سبزیجات، سوپ ذرت یا سالاد گزینه‌ی مناسبی است. لازم نیست که سس‌های رژیمی سفارش دهید. بگویید به سالادتان سس نزنند و از سس سرکه یا خود سرکه استفاده کنید. دو قاشق غذا خوری سس سرکه برای صرف سالادتان کافی است. زمانی که شیشه یا ظرف سس را روی سالادتان گردش می‌دهید حدود یک سوم فنجان سس به آن اضافه می‌شود که معادل ۶ قاشق است. بهتر است برای اضافه کردن سس یا سرکه از قاشقتان استفاده کنید.
از سوال کردن خجالت نکشید

اگر در مورد غذایی که می‌خواهید سفارش دهید ابهامی دارید حتماً در مورد نحوه‌ی طبخ آن از پیشخدمت سۆال کنید. معمولاً پیشخدمت‌ها در مورد خوب یا بد بودن غذا حرفی نمی‌زنند و فقط می‌گویند فلان سوپ یا فلان غذایمان خوشمزه است. برای همین لازم است که سۆالات دقیق‌تری بپرسید. مثلاً اینکه فلان غذا با خامه تهیه شده یا کره؟ در این صورت است که می‌توانید میزان کالری دریافتی را تخمین بزنید و بخواهید که مثلاً کره یا خامه‌ی کمتری به غذایتان اضافه کنند. اگر خجالت بکشید و سۆال نکنید مجبورید هر غذایی که جلویتان می‌گذارند را میل کنید.
با میل به شیرینی‌جات چه کنیم؟

اگر جزو افرادی هستید که می‌گویید «از هر چه بگذریم سخن دسر خوش‌تر است» و اصلاً اهل شریک شدن دسرتان با افراد دیگر نیستید سعی کنید دسرهای به اصطلاح کم «ملات تری» سفارش دهید. منظورمان این است که دسرهایی که خامه و قند کمتری دارند را انتخاب کنید. توجه بفرمایید که چیزی به نام دسر رژیمی وجود ندارد. این واژه‌ها فقط تبلیغات است تا فروش رستوران‌ها بالا برود. می‌توانید دسر میوه ای انتخاب کنید. یا اینکه بهتر است قهوه با شیر بدون چربی سفارش دهید. البته اگر جزو افرادی هستید که به دلیل مشغله‌ی کاری یا مشکلات مالی کمتر گذرتان به رستوران می‌افتد نگرانیتان کمتر خواهد بود و می‌توانید دلی از عزا در بیاورید. اما اگر جزو مشتریان دائم رستوران‌ها هستید باید بدانید که سرآشپزها به فکر تناسب اندام شما نخواهند بود. کره و نمک جزو پر مصرف‌ترین مواد غذایی سرآشپزها محسوب می‌شوند. آن‌ها می‌خواهند شما از غذایی که می‌خورید لذت ببرید. نگرانی برای سلامت و تناسب اندامتان پای آن‌ها نیست. پس اگر جزو مشتری‌های دائم رستوران‌ها هستید بهتر است با دقت بیشتر غذا انتخاب کنید و بیشتر به فکر سلامتیتان باشید.

غذاهایی مفید برای خانم ها

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btow741QpNaXdDLj.jpg

 

این برگ سبز حاوی ویتامین کا می باشد و هم چنین حاوی کلسیم و منیزم نیز می باشد.یک دسته ی کوچک آن می تواند پوکی استخوان ها را به تعویق بیاندازد

سیب سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد :
سیب ها غنی از کوئرستین ،آنتی اکسیدانت هایی که می توانند بدن شما را در مقابله با بیماری ها مقاوم تر سازند، هستند. مطالعات نشان می دهد که افرادی که کوئرتنین بیشتری مصرف می کنند در مقابل بیماری هایی هم چون عفونت های تنفسی توان مقابله ی بالاتری دارند
 
عدس منبع تامین آهن است :
عدس ها کالری پایینی دارند و حدود ۳۰ درصد از آهن مورد نیاز بدن با یک فنجان از آن تامین می شود.۱۲ درصد از خانم های جوان ذخیره ی آهن کمی دارند،و این در آینده منجر به آنمی می شود.اما مطالعات نشان می دهد حتی خانمی که دچار آنمی نیست و مقداری کم خون است نسبت به خانم هایی که در سطح نرمال هستند دارای عملکرد های پایین تر هستند.
 
بروکلی با چروک می جنگد :
یک فنجان بروکلی ۱۰۰ درصد از ویتامین سی لازم برای تولید کلاژن را که به پوست می دهد را دارد.بروکلی هم چنین غنی از کاروتن بتا است که بدن آن را به ویتامین اِی تبدیل می کند.این ویتامین به برگشت سلول ها کمک می کند و سلول های قدیمی پوست را با سلول های جدید جایگزین می کند.
 
سیب زمینی حاوی ترکیبات ضد چربی است :
سیب زمینی به بدن توان مقابله در مقابل امراض قلبی را می دهد و فشار خون را پایین می آورد.
اسفناج از مواد مغذی تشکیل شده است :
این برگ سبز حاوی ویتامین کا می باشد و هم چنین حاوی کلسیم و منیزم نیز می باشد.یک دسته ی کوچک آن می تواند پوکی استخوان ها را به تعویق بیاندازد.ویتامین ب موجود در آن نیز از نواقص تولد جلوگیری می کند.
 
شکلات تیره باعث کاهش استرس می شود :
شکلات تیره در مقابل امراض مقاومت می کند. محققان اروپایی دریافتند که افرادی که به مدت دو هفته هر روز یک انس از شکلات تلخ مصرف کنند سطح هورمون کورتیزول آن ها پایین تر است و احساس خمودگی کمتری دارند.کورتیزول باعث یک رشد موقت در فشار خون می شود.
 
قارچ ها آنتی اکسیدانت های ضد سرطانی دارند :
مطالعات نشان می دهد که کسانی که قارچ مصرف می کنند ۶۴ درصد خطر ابتلا به سرطان سینه در آن ها کاهش می یابد. پروتئین موجود در آن به تولید استرو‍ژن که فاکتور اصلی سرطان سینه است کمک می کند.
 
آووکادو سرشار از چربی های غیراشباع است :
تحقیقات نشان داده است که کسانی که به مقدار بیشتری از این اسیدهای چرب استفاده می کنند علاوه بر سلامت جسمانی از اندامی ایده آل نیز برخوردارند.
منبع:جام نیوز

نور‌ آفتاب در بهار پوست را درخشان و صاف می کند

نور‌ آفتاب در بهار پوست را درخشان و صاف می کند - www.campfa.ir

یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد نور‌ آفتاب در فصل بهار منبع غنی از ویتامین E به شمار می رود.

آفتاب بهاری برعکس آفتاب زمستان و تابستان فواید زیادی برای پوست دارد و پوست را درخشان و صاف می کند.

نور‌ آفتاب در بهار پوست را درخشان و صاف می کند

در فصل بهار برای تمیز کردن پوستتان حتماً از آب سرد استفاده کنید و این کار منافذ پوستتان را باز می کند و تمام چربی ها را از سطح پوستتان پاک می کند.

به گزارش دیلی میل ، در فصل بهار حتماً  از کرم های ضد آفتاب با SPF پایین استفاده کنید و استخرهای روباز در این فصل به شما کمک ی کند تا رنگ پوست خود را تغییر دهید بدون آن که آسیبی به پوست خود وارد کنید.

ورزش مخصوصاً در ساعات اولیه روز در فصل بهار کمک زیادی می کند تا تمام چین و چروک های خود را برطرف کنید.

پیاده روی در آفتاب بهاری خشکی پوست را از بین می برد و پوست را شاداب و باطراوت می کند.

عصاره های گیاهی برای مراقبت از موها

مراقبت از موها,موهای خشک,شورۀ مو - www.campfa.ir

موهای خشک، چرب، تیره، شورۀ مو و ریزش موها، مشکلاتی هستند که با استفاده از عصاره های گیاهی می‌توان آنها را برطرف نمود…

 


چه طور می‌توان دربارۀ این عصاره ها آموزش دید و چه طور باید از آنها استفاده کرد؟

 

عصاره های گیاهی پشنهاد شده برای سلامت مو کدامند؟

عصاره های گیاهی که برای سلامت موها پیشنهاد می‌شوند، بسیار متعدد هستند. انتخاب آنها با خود شماست.

 

برای موهای خشک:

عصارۀ چوب صندل

عصارۀ مریم گلی

عصارۀ اسطخودوس

عصارۀ شمعدانی

و عصارۀ اکلیل کوهی

 

برای موهای چرب:

عصارۀ اکلیل کوهی

عصارۀ سرو کوهی

عصارۀ مریم گلی

عصارۀ درخت چای

عصارۀ گریپ فروت

عصارۀ درخت سرو

عصارۀ سدر

عصارۀ لمون گراس (علف لیمو)

عصارۀ شاهی

و عصارۀ اسطوخودوس

 

برای رفع شوره:

عصارۀ درخت چای

عصارۀ چوب صندل

عصارۀ برگاموت

عصارۀ اسطوخودوس

عصارۀ اکلیل کوهی

عصارۀ سدر

عصارۀ مریم گلی

و عصارۀ نعناع هندی

 

برای موهای تیره، شکننده و آسیب دیده:

عصارۀ مریم گلی

عصارۀ بابونه

عصارۀ لمون گراس

عصارۀ اسطوخودوس

عصارۀ چوب صندل

عصارۀ شمعدانی

عصارۀ لیمو

و عصارۀ اکلیل کوهی

 

چگونه باید از عصاره های گیاهی برای برای زیبایی موها استفاده کرد؟

 

شامپو زدن و شستشو

به طور منظم یک شامپو (ی ملایم و طبیعی) را که چند قطره از عصارۀ انتخاب شده از لیست را به آن اضافه کرده اید (۱۰ تا ۲۰ قطره عصارۀ گیاهی را در ۱۰ سی سی شامپو بریزید)، مورد استفاده قرار دهید.

 

ماساژ موها

قبل از شامپو زدن موها، به آرامی پوست سرتان را با این ترکیب ماساژ دهید: عصاره ای را که انتخاب کرده اید با یک روغن پایه (روغن هستۀ انگور، روغن بادام شیرین، روغن زیتون و…) رقیق کنید، به نسبت یک قطره عصارۀ گیاهی برای یک قاشق سوپ خوری روغن پایه.

 

کاربرد

مانند مرحلۀ ماساژ، عصارۀ گیاهی را با یک روغن پایه رقیق کنید (۱ قطره عصارۀ گیاهی در یک قاشق سوپ خوری روغن پایه).

بهتر است مخلوط را شب قبل رقیق کنید، سپس برای استفاده از آن، ترکیب را درون گودی کف دست تان بریزید و به مدت طولانی روی پوست سر و موهای تان بمالید. بگذارید تمام مدت شب، این ترکیب روی سرتان بماند، سپس صبح روز بعد، موهای تان را بشویید و شامپو بزنید.

ضمناً می‌توانید عصارۀ گیاهی را به تنهایی و بدون رقیق کردن روی سرتان بمالید، برای این کار چند قطره عصارۀ رقیق نشده را روی نوک انگشتان تان بریزید و به سر و موهای تان بمالید، البته نباید در این کار زیاده روی کنید.

منبع: سیمرغ