انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

۲ بار در هفته فلفل بخورید

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowpHiaqEQrKqKM.jpg

 

مصرف فلفل  2 بار در هفته، خطر بروز بیماری پارکینسون را به یک سوم کاهش می دهد.

محققان دریافته اند، در افرادی که مواد غذایی حاوی نیکوتین خوراکی از جمله فلفل، گوجه فرنگی، سیب زمینی و بادمجان مصرف می کنند، خطر ابتلا به این بیماری کاهش می یابد.

این اولین تحقیقی است که رابطه مصرف نیکوتین غذایی با کاهش بروز بیماری پارکینسون را بررسی کرده است.

همچنین : بخوانید  خود ارضایی در پسران و دختران ایران و عوارض آن