اگر صخره در مسیر رود نبود ،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

۲ بار در هفته فلفل بخورید

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowpHiaqEQrKqKM.jpg

 

مصرف فلفل  2 بار در هفته، خطر بروز بیماری پارکینسون را به یک سوم کاهش می دهد.

محققان دریافته اند، در افرادی که مواد غذایی حاوی نیکوتین خوراکی از جمله فلفل، گوجه فرنگی، سیب زمینی و بادمجان مصرف می کنند، خطر ابتلا به این بیماری کاهش می یابد.

این اولین تحقیقی است که رابطه مصرف نیکوتین غذایی با کاهش بروز بیماری پارکینسون را بررسی کرده است.

همچنین : بخوانید  ۵ شربت ضد عطش | نوشیدنیهای تابستانی