آرشیو ماهانه : ژوئن 2013
بیوگرافی علیرضا جهانبخش + عکس اینستاگرام علیرضا جهانبخش
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
مدل های جدید شینیون سال ۹۲
منبع : سیمرغ
بادنجانها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.
بوی دود بادنجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :
بادنجان: یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده: ۳۰۰ گرم
هویج: ۲۰۰ گرم
سرکه: یک لیتر
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند: پنج عدد
گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه :
_ بادنجانها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد کبابی میکنیم. پس از سرد شدن پوست آنها را گرفته و ریز خرد میکنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشهای میریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز میگذاریم تا آماده شود.
منبع : ksabz.net