آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
خانه » 2013 » ژوئن (صفحه ی 11)

آرشیو ماهانه : ژوئن 2013

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

مدل های جدید شینیون سال ۹۲

مدل های جدید شینیون سال 92 www.campfa.ir

 

منبع : سیمرغ

روش تهیه ترشی بادنجان کبابی

روش تهیه ترشی بادنجان کبابی

بادنجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.

 

بوی دود بادنجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.

مواد لازم :
بادنجان: یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده: ۳۰۰ گرم
هویج: ۲۰۰ گرم
سرکه: یک لیتر
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند: پنج عدد
گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه :
_ بادنجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت ۱۰ روز می‌گذاریم تا آماده شود.

منبع : ksabz.net