شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

طرز تهیه بستنی سوربه

طرز تهیه بستنی سوربه

سوربه نوعی بستنی توت فرنگی می باشد که برای درست کردن آن ابتدا…

مواد لازم :

 توت فرنگی رسیده     2 کیلوگرم
 شکر                       200 تا ۲۵۰ گرم
 آب لیمو ترش          2 قاشق سوپخوری
 خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی     برای تزئین سوربه

 

 

 طرز تهیه بستنی سوربه :

  دم توت فرنگی ها را گرفته آن ها را می شو ئیم و در صافی می ریزیم . بعد توت ها را با ماشین یا هر وسیله دیگر به شکل پوره له می کنیم. شکر را با پوره توت فرنگی مخلوط نموده ، آب لیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود . سپس آن را در ظرف مخصوص تهیه بستنی یا در یک ظرف فلزی می ریزیم و ظرف را در فریزر قرار می دهیم . بعد از کمی بسته شدن آن را هم زده دوباره در فریزر می گذاریم . دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شده ، ولی یخ نزند .

 

بستنی را با قاشق مخصوص بستنی یا قاشق سوپخوری در بستنی خوری می ریزیم و مطابق شکل روی آن را با خامه فرم گرفته یا بستنی وانیلی تزئین می کنیم. می توان ۲ تا ۳ عدد توت رنگی در کنار ظرف بستنی قرار داده ، آن را زیباتر و مطلوب تر ساخت.

همچنین : بخوانید  دستور پخت سوپ کلم تند