در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶

خوراک مرغ و برنج رژیمی(کم کلسترول)

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowGbq1ZLjnwrBV.jpg

 

ما کالری غذاهای یک رستوران برگزیده را از ۱۳۰۰ به ۴۱۴ شکستیم.این غذای چینی نمونهای از این غذاهاست…

فراهم کردن مقدمات : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۸ دقیقه

مواد لازم :
یک فنجان آب گوشت یا مرغ
دو قاشق سوپخوری سس سویای کم نمک
یک قاشق سوپخوری زنجبیل خرد شده .
 دو قاشق چایخوری سرکه ی برنج یا خرما
 2 قاشق چایخوری شکر
 2 قاشق چایخوری کنسانتره ذرت
 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
حدود ۱ کیلو سینه مرغ بدون پوست و استخوان ، ( به قسمتهای کوچکی بریده شود.)
 2 عدد موسیر پوست کنده شده و قطعه شده.
 2 فنجان برنج پخته شده و سرخ شده
 1 بوته کلم بروکلی بخارپز شده

طرز تهیه :
۱ – در یک کاسه متوسط سس سویا و آب گوشت و سرکه و زنجبیل و شکر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

۲ – در یک ماهی تابه نچسب روغن را با درجه متوسط داغ کنید. مرغها را حدود ۶ دقیقه درون روغن بپزید و بعد آنرا کنار گذاشته و گرم نگهدارید.

۳ – در یک قابلمه ی نچسب دیگر مخلوط آب گوشت را بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس مرغ و موسیرها را داخل آن بریزید آب گوشت باید روی مرغها را بگیرد. بگذارید به مدت ۱ تا ۲ دقیقه بجوشد.

۴ – غذا آماده است و ‌می‌توانید مرغها را با برنج آب پز و سرخ شده و کلم بروکلی آب پز سرو کنید.