شما بدون تسلط بر خود نمی توانید فاتح دیگران باشید.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

صورت شما هم جوش می زند؟

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btow1VOiDrvNjVBM.jpg

 

معمولا با پایان یافتن بلوغ این جوش ها نیز بهبود می یابند، اما در برخی افراد جوش ها تا دوران بزرگسالی ادامه دارند.

بروز جوش های بسیار در پوست صورت که آکنه نام دارد، یکی از رویدادهای شایع در دوران نوجوانی و بلوغ است. معمولا با پایان یافتن بلوغ این جوش ها نیز بهبود می یابند، اما در برخی افراد جوش ها تا دوران بزرگسالی ادامه دارند.
عوامل متعددی در آکنه دخیل هستند.

برخی از این عوامل عبارتند از:

اختلالات هورمونی: اختلالات هورمونی در زنان با علایمی همچون قاعدگی نامنظم، ریزش مو، رشد موهای زاید در صورت (هیرسوتیسم) و جوش های زیاد بر روی پوست صورت مشخص می شود. اگر این علایم را مشاهده کردید به پزشک مراجعه کنید، با انجام آزمایش خون مشکلات هورمونی شما تشخیص داده می شود و پزشک روش درمانی مناسب را برای شما تجویز می کند.

تغذیه: اغلب متخصصان پوست معتقدند که رژیم غذایی تاثیر خاصی بر آکنه ندارد. اما اگر خودتان به صورت تجربی متوجه شده اید که با خوردن غذاهای خاصی جوش های صورتتان شدت می یابد، از آنها پرهیز کنید.

استرس: اضطراب و تنش های روحی آکنه را شدیدتر می کند. اگر دایم استرس دارید و نمی توانید شرایط استرس زا را مدیریت کنید، در اولین فرصت به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنید.

لوازم آرایشی چرب: کرم های آرایشی یا ضد آفتاب اگر از نوع بدون چربی نباشند، موجب بد‌تر شدن جوش های صورت می‌شوند. برای انتخاب کرم های مناسب پوستتان با پزشک مشورت نمایید.

داروهای استروئیدی: استفاده از استروئیدهای آنابولیک که اغلب در ورزشکاران رشته بدنسازی رایج است، موجب بروز جوش در صورت و شدت یافتن آکنه می شود. این ترکیبات به جز عوارض پوستی، خطرات دیگری نیز برای سلامتی شما به همراه دارند، پس از مصرف آنها صرف نظر کنید.

همچنین : بخوانید  خود ارضایی در پسران و دختران ایران و عوارض آن

تعریق: گرما و افزایش تعریق موجب افزایش جوش های پوست صورت می شود. اگر تعریق شما بسیار شدید و غیر طبیعی است حتما به پزشک مراجعه کنید.

برچسب ها : , ,