ارزش انسان به افکار و باورهای اوست
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

نحوه تهیه استیک ماهی شیر با زنجبیل

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowIUOXseuOtExk.jpg

می توانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.

مواد لازم:

شیر ماهی= ۸۰۰ گرم

سرکه= چهار قاشق غذاخوری

روغن =نصف پیمانه

زنجبیل تازه رنده شده= دو سانتی متر

نمک و فلفل =به میزان لازم

زعفران دم کرده و آبلیمو =از هر کدام دو قاشق غذاخوری

پیاز خلال شده =یک عدد  

 

طرز تهیه:

شیر ماهی را برش زده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.

همچنین : بخوانید  دستور پخت شش غذای خوشمزه ایتالیایی