برخي برده به دنيا مي آيند، ديگران برده مي شوند و باز عده اي به سوي برده داري جذب مي شوند.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶

نحوه پخت خوراک مرغ با جعفری و لیمو ترش

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowfDAOjoRCIS17.jpg

 

این غذا را می توانید با سالاد کاهوی بسیار ریز همراه با روغن زیتون و آب لیمو و همچنین با لوبیا سبز آب  پز شده سرو نمایید.

مواد اولیه :

مرغ ۴۰۰ گرم

سیر سه حبه

آب لیموترش تازه و جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل وروغن به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

می دونم که شما هم از خوردن انواع مرغ خسته شدین بنابراین سعی کردم با اضافه کردن سیر طعمی جدید به مرغ بدم به ویژه که آب لیمو تازه نیز علاوه بر خاصیت های فراوان، عطر و مزه خاصی به این مرغ میده، ابتدا مرغ را با مقداری روغن داخل تابه ریخته و با حرارت کم تفت می دهیم. سیرها را له کرده همراه با جعفری خردشده، آب لیموترش، نمک و فلفل به مرغ ها اضافه کرده سه قاشق غذاخوری آب افزوده حرارت را ملایم می کنیم تا کاملا آب آن بخار شده و مرغ ها به روغن بیفتد. حالا غذا آماده سرو کردن می باشد.