تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷

راهنمای دریافت ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

راهنمای دریافت ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

ویزای توریستی کانادا

در شروع میخواهیم یک تعریفی از توریست داشته باشیم توریست کسی است که تابعیت کشور کانادا را ندارد و میخواهد به صورت قانونی از کشور کانادا دیدن فرماید . کشور کانادا هرساله بیش از سی و پنج میلیون بازدید کننده را میزبانی میکند که با ویزاهای غیراقامتی وارد این کشور میشوند . TRV یا همان Temporary Resident Visa (ویزای موقت) مدرکی است که برای متقاضی بازدید کننده از سوی کشور کانادا صادر میشود .برای دریافت ویزای مولتی ۵ ساله کانادا به وب سایت مراجعه نمایید .

برخی از دلایل سفر به کشور کانادا:

تفریح یا تعطیلات
دیدار با خانواده
فعالیت تجاری
تحصیل
کار

ویزای کانادا

متقاضیان برای اخذ ویزای توریستی نیاز به انجام آزمایشات پزشکی ندارند؛ البته به شرطی که یک سال قبل از درخواست اخذ ویزای توریستی کانادا به کشورهای خاصی سفر کرده باشند ممکن است آزمایش‌های پزشکی درخواست شود.
داشتن برخی بیماری‌ها و مشکلات پزشکی و سوء پیشینه می‌تواند برای توریست منجر به عدم دریافت ویزا شود.
توریست باید ثابت کند که از نظر مالی توان پرداخت هزینه‌ها در مدت زمان حضور در کانادا را داشته باشد.

اگر ویزای شما ریجکت شود نامه‌ای مبنی بر دلایل رد شدن پرونده ارسال می‌شود که می‌توانید با بررسی نواقص، پرونده را تصحیح و برای اخذ ویزا مجددا اقدام کنید.

ویزای تحصیلی کانادا

همانطور که میدانید هر سال بیش از ۱۳۰ هزار دانشجو و دانش آموز در سراسر جهان به این کشور جهت ادامه تحصیل مهاجرت میکنند . ویزای تحصیلی سندی است که به واسطه آن میتوانند به مدت محدود و در دانشکده های مشخص با رشته تحصیلی معین تحصیل کنند .

اجازه تحصیل در شرایط زیر نیاز نمیابشد :

۱- برای تحصیل در مدت زیر ۶ ماه

۲- کودکانی که والدین آن ها اقامت قانونی در کشور کانادا دارند .

۳- خانواده یا کارمندان سفارتخانه در کشور کانادا

اداره مهاجرت به دانشجویان خارجی اجازه کار با شرایط محدودی را میدهد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

۱- کار در دانشگاه بدون اجازه کار

۲- کار در خارج از دانشگاه با اجازه کار

۳- در برنامه های تعاونی و کارآموزی که بخشی از سابقه کاری قلمداد میشود و نیازمند اجازه کار می باشد .

۴- برنامه های کاری بعد از تحصیل (فارغ التحصیلی) به مدت یک و دو سال با توجه به رشته های تحصیلی نیازمند اجازه کار می باشد .

۵- مجوز کار برای اکثر مشاغل موقت در کانادا مورد نیاز است .

راهنمای دریافت ویزای مولتی ۵ ساله کانادا

برچسب ها :