حوادث چون روزها سپری می شوند.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۶

آموزش تهیه استیک مرغ با سیر و سس لیمو ترش

http://www.campfa.ir/wp-content/uploads/2013/12/btowldOetLVjfZk2.jpg

در یک ظرف رنده پوست لیمو ترش , دو قاشق سوپخوری روغن زیتون و فلفل را مخلوط کنید.

مواد لازم :

 رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری

 آب لیمو ترش ۲/۱ پیمانه

 نمک و فلفل به میزان لازم

 گوشت استیک قرمز ۴ عدد

 فلفل قرمز دلمه ای ۲ عدد

 پیاز کوچک ۱ عدد

 فلفل قرمز ۲ عدد

 سیر خرد شده ۲ حبه

 لیمو ترش سبز

 تعدادی برای سرو

 

طرز تهیه :

 در یک ظرف رنده پوست لیمو ترش , دو قاشق سوپخوری روغن زیتون و فلفل را مخلوط کنید. استیک ها را در این سس بخوابانید . برای درست کردن پوره فلفل , ابتدا فلفل های دلمه ای را نصف کنید , تخم های آن را خارج کنید و با یک قلم مو, روغن زیتون روی آن بمالید و روی کباب پز قرار دهید تا پوست آن سیاه شود. به همین ترتیب پیاز را نیز کباب کنید وبعد از اینکه پیاز و فلفل ها خنک شد پوست آنها راگرفته , سپس فلفل های کبای , پیاز, فلفل قلمی قرمز , سیر ونمک را داخل مخلوط کن بریزید تا به صورت پوره در آید . آبلیمو و مقداری نمک به استیکها اضافه کنید و بلافاصله استیک ها را از سس خارج کنید و به مدت هشت تا ده دقیقه روی کباب پز قرار دهید تا پخته شود و با پوره فلفل سرو کنید. می توانید برای تزئین از رنده های پوست لیمو ترش و قاچ های لیمو استفاده کنید.