حافظه، پرونده تخيل و گنجينه عقل، دفتر ثبت وجدان و مخزن انديشه است.(بازيل
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

دستور پخت دلمه فرنگی

دستور پخت دلمه فرنگی

دستور پخت دلمه فرنگی,آموزش تهیه دلمه فرنگی ترکی,دستور پخت دلمه فرنگی ترکی,

 

 

مـواد لازم برای تهیه دلمه فرنگی برای شش تا هشت نفر:

تره‌فرنگی:یک کیلوگرم
رب فلفل:یک قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی:یک قاشق سوپخوری
گوشت چرخ‌کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
بلغـور ریز کوفـته‌ای: نصف پیمانه
سبزی معطر شامل (نعنا، ریحان، جعفری و شوید) ساطوری شده از هر کدام: یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه:یک قاشق چایخوری
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
روغن مایع و آب:به میزان لازم

 

 

غذای کشور ترکیه
 طرز تهیه دلمه فرنگی:

قسمت سفید تره‌ فرنگی را از قسمت سبز آن جدا می‌کنیم. قسمت سفید آن را از بالا تا پایین به صورت عمودی برش زده به طوری که برش‌ها به مغز تره‌فرنگی برسد. لایه‌های برش خورده را در آب و نمک در حال جوش انداخته تا نرم شوند. گوشت چرخ‌کرده را به همراه پیاز رنده درشت شده، بلغور، رب‌گوجه‌فرنگی، رب فلفل، سبزی‌‌های معطر، نمک و فلفل سیاه مخلوط نموده و ورز می‌دهیم، کمی روغن مایع نیز به مواد می‌افزاییم. در حین ورز دادن حدود نصف پیمانه آب را کم‌کم به مواد گوشتی اضافه نموده و ورز می‌دهیم تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند.

 

لایه‌های تره‌فرنگی را از هم جدا می‌کنیم. روی هر لایه کمی از مواد گوشتی ریخته و آن را به صورت سمبوسه‌ای (مثلثی) می‌پیچیم. در کف قابلمه کمی روغن مایع ریخته و دلمه‌ها را در کف قابلمه چیده، یک بشقاب روی دلمه‌ها می‌گذاریم و به همراه کمی آب جوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دلمه‌ها بپزند.

منبع:ریخت و پاش

 

همچنین : بخوانید  چشمان همسرتان را روانشناسی كنيد