کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

دستور پخت کیک یخچالی

دستور پخت کیک یخچالی

 دستور پخت کیک یخچالی,طرز تهیه کیک یخچالی,مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی,

طرز تهیه کیک یخچالی:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
آرد، شکر قهوه ای، گردو و کره آب شده را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. سپس مواد را در یک ظرف پیرکس ریخته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود. در این حین ۲ تا ۳ بار مواد را هم بزنید.
۱/۳ از این مخلوط را برای رویه کنار بگذارید.

وقتی مواد خنک شد، ۲/۳ آن را در ظرف ۲۲ در ۲۲ سانتیمتری ریخته و به ته ظرف فشار دهید تا لایه زیری شکل بگیرد.

سفیده تخم مرغ، شکر، توت فرنگی و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت ۶ تا ۷ دقیقه بزنید تا مخلوط نرم شود.

در یک کاسه دیگر، خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
حال مخلوط را روی لایه زیری در ظرف که از قبل آماده کرده بودید، بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس لایه دوم را روی مواد بریزید و پخش کنید. روی ظرف را پوشانده و به مدت ۶ ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید.

۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل از سرو، از یخچال بیرون آورده و برش زده با نعناع و توت فرنگی تازه تزئین کرده و سرو کنید.

دستور پخت کیک یخچالی,طرز تهیه کیک یخچالی,مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی,  دستور پخت کیک یخچالی,طرز تهیه کیک یخچالی,مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی, دستور پخت کیک یخچالی,طرز تهیه کیک یخچالی,مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی,

 

همچنین : بخوانید  اموزش نحوه پخت و درست کردن خورش کرفس خوشمزه