کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

دستور پخت کیک کدو حلوایی

دستور پخت کیک کدو حلوایی

 دستور پخت کیک, کیک کدو حلوایی, دستور پخت کیک کدو حلوایی, طرز تهیه کیک کدو حلوایی,

مواد لازم :
پودر کدو حلوایی : ۱ پیمانه
آدر : ۲ پیمانه
آرد ذرت : یک چهارم پیمانه
شکر : ۲ پیمانه
جوش شیرین : ۳ قاشق مربا خوری
پودر دارچین : ۲ قاشق مربا خوری
تخم مرغ : ۳ عدد درشت
بکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری
روغن مایع : نصف پیمانه
وانیل : کمی
هویج رنده شده : ۲ پیمانه
آناناس له شده : ۱ پیمانه
گردوی خرد شده : نصف پیمانه
پودر نارگین : ۱٫۵ پیمانه

مواد لازم برای روی کیک :
کرم با دمای اتاق : ۴ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای : ۴۰۰ گرم
آب لیموترش : ۲ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ۱ پیمانه
گردوی خرد شده : سه چهارم پیمانه

 

دستور پخت :
درجه فر را ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار بدهید . دوقالب با کاغذ روغنی تهیه کنید و کنار بگذارید . در کاسه ی کوچک تر آرد ، آرد ذرت ، جوش شیرین ، شکر ، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کرده و در کاسه بزرگ تر تخم مرغ ، وانیل و روغن را هم بزنید تا یکدست شود . پس از آن مواد خشک را کم کم به آن اضافه کنید . در این زمان مایه مقداری غلیظ می شود .

گردو ، هویج ، آناناس و کدوحلوایی را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .

مایه کیک را در قالب مناسبی ریخته و برای یک ساعت در فر قرار بدهید .

برای اطمینان از پخته شدن کیک خلال دندان را در کیک فرو کنید از کیک به خلال دندان نچسبید نشان دهنده پخته شدن کیک است . کیک را از فر بیرون آورده و روی سینی پنجره ای قرار بدهید تا سرد شود .

همچنین : بخوانید  نحوه پخت آسان و دقیق خوراک چیلی + عکس

برای تهیه رویه کیک . در کاسه ای بزرگ ، پنیره خامه ای ، کره و آب لیمو را هم بزنید و کم کم پودر قند را برای سبک شدن به آن اضافه کنید و در آخر نارگیل را هم اضافه کنید .

اکنون می تواند کیک سرد شده را با رویه به دلخواه تزیین کنید .

منبع : beytoote.com