به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶

دستور پخت کیک کدو حلوایی

دستور پخت کیک کدو حلوایی

 دستور پخت کیک, کیک کدو حلوایی, دستور پخت کیک کدو حلوایی, طرز تهیه کیک کدو حلوایی,

مواد لازم :
پودر کدو حلوایی : ۱ پیمانه
آدر : ۲ پیمانه
آرد ذرت : یک چهارم پیمانه
شکر : ۲ پیمانه
جوش شیرین : ۳ قاشق مربا خوری
پودر دارچین : ۲ قاشق مربا خوری
تخم مرغ : ۳ عدد درشت
بکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری
روغن مایع : نصف پیمانه
وانیل : کمی
هویج رنده شده : ۲ پیمانه
آناناس له شده : ۱ پیمانه
گردوی خرد شده : نصف پیمانه
پودر نارگین : ۱٫۵ پیمانه

مواد لازم برای روی کیک :
کرم با دمای اتاق : ۴ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای : ۴۰۰ گرم
آب لیموترش : ۲ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ۱ پیمانه
گردوی خرد شده : سه چهارم پیمانه

 

دستور پخت :
درجه فر را ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار بدهید . دوقالب با کاغذ روغنی تهیه کنید و کنار بگذارید . در کاسه ی کوچک تر آرد ، آرد ذرت ، جوش شیرین ، شکر ، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کرده و در کاسه بزرگ تر تخم مرغ ، وانیل و روغن را هم بزنید تا یکدست شود . پس از آن مواد خشک را کم کم به آن اضافه کنید . در این زمان مایه مقداری غلیظ می شود .

گردو ، هویج ، آناناس و کدوحلوایی را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید .

مایه کیک را در قالب مناسبی ریخته و برای یک ساعت در فر قرار بدهید .

برای اطمینان از پخته شدن کیک خلال دندان را در کیک فرو کنید از کیک به خلال دندان نچسبید نشان دهنده پخته شدن کیک است . کیک را از فر بیرون آورده و روی سینی پنجره ای قرار بدهید تا سرد شود .

برای تهیه رویه کیک . در کاسه ای بزرگ ، پنیره خامه ای ، کره و آب لیمو را هم بزنید و کم کم پودر قند را برای سبک شدن به آن اضافه کنید و در آخر نارگیل را هم اضافه کنید .

اکنون می تواند کیک سرد شده را با رویه به دلخواه تزیین کنید .

منبع : beytoote.com